Primer pla de Joaquín Prat

Joaquín Prat publica una foto de la seva xicota que confirma els nous rumors

Joaquín Prat publica una foto molt reveladora amb la seva xicota

Joaquín Prat no explica gaire cosa sobre la seva vida privada, però el cert és que el popular presentador de Telecincoestà vivint un moment fantàstic. Prat reconeixia que tornava a tenir el cor ocupat per Alexia Pla. A poc a poc, el presentador ha anat donant pistes noves sobre com va la seva bonica història d'amor.

Ara, amb la seva nova publicació a les xarxes socials, Joaquín Prat ha confirmat tots els rumors sobre el seu afer: la història d'amor segueix endavant. Sembla que el presentador i la infermera estan apostant molt fort per la relació i va de maravelles.

Joaquín Prat confirma els rumors amb la seva darrera publicació

Tot i tots els anys que Joaquín Prat porta als mitjans de comunicació, el presentador sempre ha optat per mantenir la seva vida privada allunyada de la pública. El periodista és molt hermètic pel que fa a parlar sobre la seva vida amorosa. Fa uns mesos, Joaquín va parlar de com va ser de dur el seu divorci amb Yolanda Bravo.

Joaquín Prat
Joaquín Prat publica la fotografia que ho confirma tot | GTRES

Tot i això, la pena no va durar gaire, ja que al cap de poc temps es confirmava que el cor de Prat tornava a estar ocupat. Alexia Pla es convertia en el gran amor del presentador i sembla que ha vingut per quedar-s'hi. El presentador ha donat algunes pistes en els darrers temps.

«Em trobo en un moment zen, espiritual, molt bonic, sí. Jo acabo d'acomiadar el 2022 que m'ha donat coses meravelloses, un dels millors anys de la meva vida. Vaig acomiadar l'any enamorat, sí», confessava durant el mes passat de gener.

Ara, a través de les xarxes socials, hem pogut conèixer que la relació s'està assentant a poc a poc i van enserio. Joaquín Prat confirmava aquests rumors i especulacions amb la seva darrera publicació. El presentador d''El programa de Ana Rosa' compartia una fotografia amb Alexia en el que semblava un dia de relaxació i desconnexió.

A la fotografia es podia veure la parelleta de tortolitos compartint una miranda còmplice. Ràpidament, la publicació s'ha endut comentaris d'amor i afecte cap a la parella. No hi ha dubte que els rumors que van més que de debò són tota una realitat.

La parella gaudeix d'una escapada romàntica

El presentador està allunyat de la televisió en aquests moments, i és que Joaquín i Alexia està gaudint d'unes merescudes vacances a Punta Cana, República Dominicana.

Storie de Joaquín Prat i la seva xicota
La relació entre tots dos no pot anar millor | Instagram @joaquinprat

Aquesta ha estat l'excusa perfecta per poder passar uns dies junts, ja que la feina els mantené distanciats. Alexia treballa en una clínica de medicina estètica a Eivissa, mentre que la feina a la televisió de Joaquín el manté molt ocupat entre setmana.

Així que tots dos han aprofitat aquests dies de desconnexió on han tingut temps per a ells. Però no es tractaria de la primera escapada romàntica de la parella. Va ser durant el mes de gener passat quan van ser vistos gaudint d'uns dies a Baqueira Beret.

Els fotògrafs van ser testimonis de la bona relació que Alexia manté amb la germana de Prat. I és que la infermera estaria més que integrada ja a la família.

Joaquín està vivint una etapa brillant tant a nivell personal com a professional. Amb el cor ocupat i ple, el presentador continua triomfant cada dia a 'El programa de Ana Rosa'. Prat s'ha convertit en una de les cares més estimades de la cadena.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!