Imatge de Rocío Flores

Rocío Flores confirma les pitjors sospites sobre Olga Moreno

Rocío Flores ha sortit de dubtes amb una imatge

Rocío Flores continua allunyada de la televisió, està centrada en la seva tasca com a 'influencer' i per aquesta part li va bé, no es pot queixar. Tot i això, personalment està tenint diferents situacions que no són gens positives. Entre aquestes, que la seva relació amb Olga Moreno, l'ex del seu pare, està absolutament trencada.

I, per si no n'hi hagués prou, Rocío acaba de confirmar ara el que sospitava. Ens estem referint al fet que un dels seus millors amics l'ha 'canviada' per Olga. És més, no dubta a presumir-ne sempre que pot a les xarxes socials.

Rocío Flores coneix l'estreta relació

La filla gran d'Antonio David va trencar el seu estretíssim vincle amb Moreno en el moment que va sortir a la llum que aquesta havia tornat a trobar l'amor. En concret, que estava sortint amb Agustín Etienne, el que era el representant de totes dues. A Rocío li va semblar tan malament aquest idil·li que va decidir trencar el seu contracte amb el mànager.

Tanmateix, Flores no només s'ha separat aquests mesos de l'ex del seu pare, també s'ha distanciat del seu gran amic, Jorge Pérez, a qui va conèixer a 'Supervivientes' i que va ser el seu gran suport públic moltes vegades. En aquest cas, sembla que el distanciament es va produir en el moment en què ell va criticar Antonio David per la manera com havia trencat amb Olga.

Olga Moreno amb Agustín Etienne, Jorge Pérez i altres amics
Rocío Flores ja sap que cada cop comparteixen més temps junts. | Instagram

Rocío sap que ara cap dels dos forma part de la seva vida, però sembla que a aquests no els importa massa. Han decidit unir-se davant de l'adversitat i han esdevingut grans amics i inseparables. I a això hi ha contribuït molt que tenen com a 'enemiga' comuna la jove i que Etienne és el representant també de Jorge. En diferents ocasions ja havíem vist Moreno i Pérez sortint per aquí a prendre alguna cosa, ja que no dubten a mostrar-ho a les xarxes. I ara hem pogut comprovar que aquesta relació ha anat a més. De fer, ja no dubten a quedar amb les seves respectives parelles i més amics.

Rocío, com tots, ha vist que han tornat a fer servir Instagram per presumir de bona relació compartint una fotografia on se'ls veu feliços i relaxats gaudint de «l'aperitiu 'time'». Aquesta imatge deixa clar a la noia que ara han decidit professar-se l'afecte que abans li tenien a ella.

Rocío Flores és conscient que la relació amorosa també avança

L'excol·laboradora de 'El programa de Ana Rosa' no només ha pogut veure que cada vegada és més forta l'amistat entre Jorge i Olga, sinó també que la relació amb Agustín està realment consolidada. La sevillana està tan enamorada que no deixa de pujar instantànies junts al seu compte d'Instagram.

Rocío ha vist que en l'última que ha penjat Moreno apareixen tots dos al sol, com si estiguessin prenent alguna cosa en una terrassa, i l'ha acompanyada d'aquest text: «Ets com un divendres, bon capde». Sense oblidar que també ha posat l'emoticona d'un cor travessat per una fletxa.

A més, la jove ha comprovat que aquest enamorament a ell també l'ha fet trencar amb la seva màxima d'allunyar la seva vida privada dels focus. Així, ha respost a la publicació esmentada escrivint la paraula «magnetisme», juntament amb les emoticones d'un cor i d'un sol.

Vaja, que encara que li pesi a Rocío, la relació continua endavant i es consolida cada vegada més.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!