Imatge de Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco descobreix que el seu fill per fi ha fet el pas que els apropa

David Flores no testificarà al judici contra el seu pare

Rocío Carrasco ha rebut una bona notícia enmig de la seva batalla legal contra el pare dels seus fills, Antonio David Flores. El 6 de juliol serà la data en què tots dos es tornaran a veure les cares al jutjat després que el denunciés per un delicte d'insolvència punible.

Carrasco acusava el seu ex per l'impagament de la pensió dels dos fills que tenen en comú, i estava previst que tant David com Olga Moreno hi assistissin  en qualitat de testimonis.

Foto de Rocío Carrasco plorant.
Rocío Carrasco, molt preocupada pel que pot passar al judici | Telecinco

Tot i això, i segons han informat diversos mitjans, sembla que el jove finalment no testificarà en el judici. Per tant, ha pres la decisió de no fer costat al seu pare, cosa que pot suposar tota una alegria per a Rociíto, ja que no haurà de veure'l passar per aquest mal tràngol.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

«Ha fet el mateix que va fer amb la seva filla. La història es repeteix», es lamentava al seu moment. «Torna a posar-lo a la tessitura de querellar-se i demanar presó per a la seva mare... però no perdo l'esperança de recuperar el meu nen».

Tot i això, aquest no és l'últim cop que haurà d'enfrontar-se al malagueny, ja que el jutge considera que amb les proves documentals n'hi ha més que prou.

David Flores Carrasco
David Flores Carrasco no testificarà al judici contra el seu pare | GTRES

D'aquesta manera, Antonio David ho passarà molt malament per fer front al judici en què se l'acusa d'haver amagat el seu patrimoni econòmic per no pagar-li els 60.000 euros que deu a la seva ex.

No obstant això, l'exguàrdia civil també decidia demandar Carrasco per l'impagament de la pensió del seu fill des de l'any 2018.

Al seu moment, David, que pateix una malaltia, era declarat com a 'depenent econòmicament'. Per això, es fixava que Rociíto havia de pagar 200 euros mensuals en concepte de pensió d'aliments, uns diners que la filla de 'la más grande' s'ha negat a pagar fins ara i està disposada a demostrar-ne el perquè.

David Flores deixa el seu pare a l'estacada

Era el 2017 quan Rocío interposava la demanda i acusava el seu ex d'haver elaborat un pla per ocultar el seu patrimoni, que en aquell moment era força ampli.

Cal recordar que en aquell moment el pare de Rocío Flores treballava a la televisió i facturava també a través d'altres mitjans.

De fet, la seva llavors dona, Olga Moreno, també es veuria esquitxada per aquest assumpte pel qual Rociíto demana quatre anys de presó. De fet, és un judici que Flores ha intentat evitar tant sí com no, al·legant fins i tot que li devia els diners al seu fill i no a Carrasco.

Antonio David i la felicitació d'aniversari per David Flores Carrasco
Rocío Flores es va negar a pagar els 200 euros mensuals a David Flores | INSTAGRAM @MARTA.RIESCO

Finalment, David, que ja és més gran, no s'haurà de veure en el duríssim compromís d'enfrontar-se a la seva mare i, davant de la decisió de desestimar les proves testificals, tampoc podrem escoltar el testimoni d'Olga Moreno.

Al seu moment també es comentava que el motiu pel qual tant Olga com l'exguàrdia civil no es divorciaven era precisament per aquesta causa pendent amb la justícia.

Amb això, ara la sevillana ja no hi té res a veure, per la qual cosa ja res pot impedir que oficialitzin la seva ruptura.

Imatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco passejant pel carrer
Rocío Carrasco encara té molts comptes pendents al jutjat | GTRES

Aquesta separació oficial, Marta Riesco, parella d'Antonio David , l'espera amb moltes ganes, ja que ha manifestat en diverses ocasions les ganes que té de casar-se.

Tot i això, encara queda pendent el cas que afecta directament a Rocío en què el seu fill arriba a demanar un any de presó per a ella a més de 15.000 euros per totes les mensualitats endarrerides.

En aquest  judici, al jove sí que li tocarà veure's cara a cara amb Carrasco, igual que la seva germana Rocío, el seu pare i Olga Moreno.

De fet, els va posar com a condició «que tots dos progenitors cessin en els procediments penals que han iniciat l'un contra l'altre»,cosa que encara no s'ha produït.