Foto d'Emma García

L'error d'Emma García a 'Fiesta' que provoca una allau de crítiques

La presentadora comet un error imperdonable a 'Fiesta'

La presentadora de 'Fiesta' va viure diumenge passat una situació força controvertida. Tot succeïa després de fer front a una trucada molt complicada, ja que va ser de tot menys decorosa.

I és que, el testimoni que va oferir Jacobo Ostos fa uns dies va generar força polèmica. Així és, perquè va entrar a 'Fiesta' amb ganes d'explicar per què havia agredit Miguel Frigenti unes quantes hores abans en una cèntrica discoteca de Madrid.

La veritat és que el programa presentat per Emma García, 'Fiesta', va exposar a través d'Aurelio Manzano i Fani Carbajo què va passar entre el col·laborador de 'Sálvame' i el fill de Jaime Ostos. En concret, tot va passar mentre gaudien d'una nit de festa per la capital d'Espanya.

Emma García comet l'error més gran a 'Fiesta'

El cas és que, segons comptaven tots dos col·laboradors de 'Fiesta' i com va confirmar el protagonista d'aquesta injustificable agressió, Ostos li va clavar «una bufetada a mà oberta». I aquesta agressió va acabar amb Frigenti sent atès en un hospital amb forts dolors a la cara.

Emma García seriosa
'Fiesta' va veure com la seva presentadora era criticada a les xarxes socials | Telecinco

Amb tot, després de l'agressió, Miguel va interposar una denúncia contra Jacobo Ostos, segons es va posar de manifest al programa. Per això, el fill del torero va voler donar explicacions després d'un episodi que l'ha posat a l'ull de l'huracà pel reprotxable d'aquest.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Jacobo va entrar al programa per deixar clar que aquesta persona li va fer molt de mal quan, dies després de morir el seu pare, el gener del 2022, va carregar durament contra ell. I això és una cosa que no perdona el tertulià de 'Sálvame'.

Així doncs, Jacobo va assegurar que li va donar «una bufetada correctora» i que s'ho mereixia pel que havia fet en el passat amb el pare acabat de morir.

El cas és que Emma García es va veure sorpresa per aquestes polèmiques declaracions de Jacobo, que justificava totalment la seva actitud amb Miguel Frigenti.

'Fiesta' dona veu a l'agressor d'un col·laborador de Telecinco

I tot i voler tallar-lo en diverses ocasions, Emma el va deixar parlar durant diversos minuts, sabent que posteriorment rebria crítiques a les xarxes socials, com així ha passat.

Primer pla de Jacobo Ostos amb la mirada perduda
Jacobo Ostos la va fer grossa en directe i ara les crítiques s'han dirigit cap a 'Fiesta' | Europa Press

Molts són els tuiters que han enlletgit l'actitud de la periodista basca a 'Fiesta', puix que no entenen com el va deixar expressar-se durant tants minuts i en part va treure ferro a l'assumpte quan es tracta d'una agressió que Jacobo va veure com a normal. I és que es va prendre la venjança per la seva mà amb el col·laborador de 'Sálvame'.

Pluja de crítiques a 'Fiesta' i a la seva presentadora

«No puc entendre com aquest programa dona veu a persones violentes. Així només es promou la violència, Ostos és un homòfob», deia una usuària enfadada amb el programa 'Fiesta' després de l'actitud presa per la presentadora.

«Que pesada és Emma, sempre ajudant i recolzant els violents. Que deixin Jacobo Ostos enfonsar-se ell sol. Més proves per a Miguel Frigenti», sentenciava un altre.

«Emma García se salta el codi ètic de Telecinco permetent que el maltractador de Jacobo Ostos parli de l'agressió a Miguel Frigenti. Hauria de frenar els actes constitutius de delicte», ha dit un altre molt contrariat amb el que va passar al plató de 'Fiesta'.

Sens dubte, unes crítiques cap a Emma que no li han fet gens de gràcia. I és que la trucada de Jacobo no era esperada en cap cas, i menys encara en el to en què es va produir.

Veurem si la denúncia interposada per Miguel Frigenti té recorregut i en quina posició queda el fill de Jaime Ostos, ja que ha quedat retratat a nivell mediàtic.