El plató del 'Deluxe'

'Viernes Deluxe' confirma una exclusiva sobre Isabel Pantoja i deixa tothom perplex

El 'Deluxe' posa el focus a la 'tonadillera'

'Viernes Deluxe' tornava a ser notícia després de confirmar una impactant exclusiva sobre Isabel Pantoja. I és que, malgrat totes les crítiques que ha rebut els últims mesos, tot apunta que segueix tenint alguns suports públics.

Durant l'última emissió del 'Deluxe', aquest conegut programa de Telecincova tenir l'oportunitat de comptar amb la presència de Javier Rigau, el vidu de Gina Lollobrigida.

Fotomuntatge de Javier Rigau i Gina Lollobrigida
'Viernes Deluxe' rep la visita del vidu de Gina Lollobrigida | CatalunyaDiari

Aquest conegut empresari català va anar al plató de Mediaset per aclarir tots els rumors que s'han generat al voltant d'aquesta famosa actriu italiana després de la seva mort. I és que, durant els més de 40 anys que Rigau va estar amb l'artista, han sigut molt els qui han assegurat que només estava al seu costat per l'interès.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Per això, no va dubtar a l'hora de defensar-se públicament i d'assenyalar amb el dit davant de tota l'audiència de 'Viernes Deluxe' l'home que, segons ell, s'ha aprofitat de la seva dona fins a l'últim dia: Andrea Piazzolla, el seu assistent personal.

Aquest empresari no tenia cap problema a confessar que la mà dreta de Lollobrigida ha dilapidat part de la fortuna de Gina. Més concretament, el convidat va assegurar que han desaparegut 12 milions d'euros.

Però allò que veritablement va cridar l'atenció de la seva intervenció van ser les paraules que li va dedicar a Isabel Pantoja. I és que, Javier no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de confirmar una sorprenent exclusiva sobre la relació que manté amb la 'tonadillera'.

'Viernes Deluxe' confirma el que ningú esperava

Els col·laboradors de 'Viernes Deluxe' es van quedar sense paraules en sentir la darrera i inesperada confessió de Rigau. Sí, perquè, segons l'empresari català, hi ha alguna cosa que l'uneix a la cantant de Marinero de luces.

Després de denunciar públicament les males condicions en què, segons ell, va morir Gina Lollobrigida, el convidat de la nit no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de fer-li una important advertència a Mediaset España.

Imatge del programa 'Deluxe' durant la visita de Javier Rigau
'Viernes Deluxe' s'assabenta de tots els detalls de la relació entre l'empresari i Isabel Pantoja | Telecinco

Així és, perquè l'entrevistat no es va voler acomiadar de tota l'audiència de Telecinco sense abans llançar un missatge als directius de la cadena a favor de la mare de Kiko Rivera.

Cap al final de la seva esperada entrevista, Rigau va fer un inesperat gir a la conversa per parlar sobre la delicada situació mediàtica per la qual està passant la Pantoja. I és que, igual que ella, l'entrevistat sap perfectament què és tenir els mitjans de comunicació constantment a sobre.

Per això, l'empresari no va tenir objeccions a l'hora de confessar que li té «una simpatia important» des de fa molts anys. «Era el moment en què 'Aquí hay tomate' es ficava amb ella. Després es ficava amb mi i a ella la van deixar més tranquil·la», va compartir el convidat del 'Deluxe'.

Va ser en aquell moment, quan Rigau va fer una confessió inesperada sobre la relació que tenia en aquell moment amb l'artista. I és que, segons ell mateix va assegurar al plató, en una ocasió, es va posar en contacte amb ell per donar-li un consell ben útil.

El 'Deluxe' destapa la seva veritable relació

«Amb molta humanitat, em va dir: 'Javier, aguanta, això passarà'. Una artista d'aquest calibre em podria haver dit: 'hola, soc Isabel, adeu', però es van vincular emocionalment amb mi», va relatar el convidat.

Isabel Pantoja
El convidat de 'Viernes Deluxe' envia un missatge de suport a l'artista | GTRES

A més, no es va voler acomiadar de tots els col·laboradors sense abans llançar una petició a la directiva de Mediaset España a favor de la cantant.

«A banda que he patit quan li ha passat una cosa dolenta, penso que Mediasetli havia de donar un 'copyright' gran per tots els continguts que us omple a cada programa», va revelar.

Com es podia esperar, les reaccions entre l'equip de tertulians no es van fer esperar i Kiko Matamoros, fent ús de la seva ironia, va respondre ràpidament a l'entrevistat. «De fet, està en estudi», va assegurar el treballador de 'Viernes Deluxe', entre rialles.