Primer pla d'Elena Huelva posant a un 'photocall'

La germana d'Elena Hueva destapa un secret que emociona tothom

Emi Huelva consterna els seus seguidors després de la seva última confessió

Emi Huelva, germana d'Elena Huelva, reapareixia en xarxes socials per enviar un missatge a una de les persones més importants de la seva vida, si no la que més. Parlem de la influencer sevillana que ens va deixar fa dos mesos després d'una llarga malaltia. Va ser exactament el passat 3 de gener del 2023.

Elena Huelva es va convertir en un estendard per afrontar la seva malaltia del sarcoma d'Ewing amb tant optimisme. Ho va fer des que als 16 anys li van diagnosticar un càncer que finalment va acabar guanyant-li la batalla.

Emi sempre ha estat al seu costat des del primer moment en què Elena va caure víctima del càncer i no ha deixat de recordar-la.

La familiar d'Elena Huelva reapareix i revela alguna cosa oculta

Durant tot aquest temps, han estat freqüents els diferents homenatges a Elena. I és que Emi Huelva ha recollit, sens dubte, l'esperit que ha deixat en vida una noia que va impactar tothom. Una que especialment va causar un gran xoc entre els famosos del nostre país, com Ana Obregón, Manuel Carrasco, Aitana Ocaña o Sara Carbonero.

Foto d'Elena Huelva i Emi Huelva
Emi Huelva no s'oblida de la seva germana | Instagram (@EMIHUPA)

Emi Huelva ha tornat a emocionar tothom després de publicar una publicació al seu compte d'Instagram en què recordava la figura d'Elena, a qui no oblida, tot i que ja no hi és físicament.

L'emotiva publicació que Emi ha dedicat a la seva germana

La lliçó de vida que li va donar Elena Huelva, tot i saber que la malaltia que patia era molt complicada, ha fet efecte en la seva germana. Emi ha tornat a recordar Elena amb un breu, però més que emotiu post en què posa de manifest una cosa que tenia guardada. I és una cosa que ha desvelat temps després que la jove morís.

Elena Huelva
Elena Huelva va morir el passat 3 de gener | GTRES

La matinada del 27 de febrer, Emi Huelva ha publicat dues fotografies de la seva germana en un primer pla significatiu i ha escrit unes paraules que han deixat consternats milers dels seus seguidors. «Aquesta nit només penso en el teu somriure i en la brillantor dels teus ulls. Et trobo a faltar moltíssim, amor», confessava Emi.

El llegat que ha deixat Elena Huelva és infinit

Amb aquest parell de fotografies en què apareix la influencer en la seva màxima expressivitat, posava de manifest que el llegat d'Elena Huelva ha estat incalculable. Cada dia s'aixeca pensant a mantenir aquest esperit del qual sempre va fer gala la seva difunta germana.

Foto d'Emi Huelva, Sara Carbonero i Elena Huelva
Emi va ser un gran suport per la seva germana, Elena Huelva, durant la malaltia | Instagram (@EMIHUPA)

Tant Sara Carbonero com Ana Obregón han deixat la seva empremta en aquesta publicació. La història d'Elena ha tocat el cor de les dues presentadores, especialment a Obregón. Ella sabia molt bé pel que estava passant Elena, ja que el seu fill, Álex Lequio, va morir de la mateixa malaltia la primavera del 2020.

Fins a 67.000 m'agrada i més de 1.000 comentaris ha obtingut aquest post que, sens dubte, deixa entreveure com troba a faltar Emi a la seva germana. I que sempre tindrà present que quan vinguin mals moments «les meves ganes guanyen», l'eslògan que va deixar en vida la jove.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!