Imatge de Marta Riesco

Marta Riesco preocupa la família en confirmar-ho

Marta Riesco reapareix a les xarxes completament trencada

Marta Riesco ha reaparegut a les xarxes socials amb un missatge que ha omplert de preocupació els seus. La xicota d'Antonio David està intentant portar tan bé com li és possible la seva baixa, però hi ha dies en què li resulta molt complicat seguir endavant. El seu compte d'Instagram s'ha convertit en la vàlvula d'escapament per desfogar-se i confessar el moment tan delicat pel que passa.

Va ser el tres de febrer passat quan l'esbroncada entre ella i Cristina Porta va provocar que els seus caps decidissin apartar-la dels directes. Ella mateixa ho va explicar en nombroses històries on se la veia completament trencada. Com a conseqüència, va haver de demanar la baixa laboral i ara, 20 dies després, encara està desolada.

Marta Riesco preocupa el seu entorn amb la seva darrera publicació

Marta Riesco passa de l'alegria al plor en qüestió de segons. Si fa poc se sentia feliç i «indestructible», ara es mostra totalment trencada. La xicota d'Antonio David presumia d'uns dies de desconnexió a Màlaga amb el seu noi compartint el moment amb els seus seguidors.

Si fa dies la vam veure carregant contra Rocío i tornant a qüestionar el seu paper com a mare, ara, Marta no té forces ni per aixecar-se del llit. Així ho confirmava ella mateixa en una publicació que ha provocat una gran preocupació.

«Avui és un dia de merda. Encara no he aconseguit aixecar-me del llit. Trobo a faltar la meva feina», escrivia amb una foto plorosa. Riesco segueix sense acceptar que l'hagin apartat de la seva feina com a reportera i no entén que no es faci justícia amb la seva situació.

Foto d'una història de Marta Riesco
Marta Riesco confessa que troba a faltar la seva feina | Instagram (@MARTA.RIESCO)

Cada dia rep un gran nombre de missatges dels seus haters que li recorden com ha «destrossat la seva carrera» per estar amb Antonio David. Dures crítiques cap a la seva relació que augmenten encara més el dolor de la reportera.

Però si hi ha alguna cosa que és incapaç de suportar, és veure's privada del que realment gaudeix: la feina. El nou «Código Ético» de Mediasetprohibeix parlar de certs personatges als programes de Telecinco, entre els quals hi ha el nom de Marta Riesco. Cap espai no pot esmentar la parella d'Antonio David en cap cas, cosa que ha posat en greu risc la seva tornada a la televisió.

Marta Riesco assumeix que podria no tornar

Després del primer missatge de Marta, la periodista tornava a publicar una foto seva una mica més recuperada. Somrient i maquillada, Riesco treia forces per aixecar-se del llit i afrontar un nou dia, això sí, després de desfogar-se. «Al final he plorat tot el que havia de plorar», confessava.

«Després d'un munt d'hores al llit, he decidit arreglar-me, maquillar-me, vestir-me i fer coses perquè, si no, la ment puf», continuava dient. «Et va a cent mil per hora, i hi ha dies com avui que els pensaments són negatius tota l'estona. Val més sortir d'aquest bucle», reconeixia.

La xicota d'Antonio David agraïa els missatges de suport que ha rebut d'alguns dels seus seguidors i admetia que, gràcies a ells, ha tingut forces per aixecar-se. El que més l'inquieta és el futur incert i que no sap com afrontar.

«No tinc cap novetat respecte dels que voleu saber. Quan sàpiga alguna cosa us l'explicaré», comentava. «Lluitaré i seguiré endavant. M'agrada la meva feina i em mereixo que les coses surtin bé», sentenciava.

De moment, Riesco segueix de baixa i la veritat és que la seva tornada a Telecinco no està garantida. Els canvis que ha fet la nova directiva del grup audiovisual l'han afectat de ple i podria no tornar-se a posar davant una càmera mai més. El treball queda reduït a les tasques dins de la redacció i sense presència mediàtica.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!