Primer pla d'Adela González

Adela González ja s'atreveix a confirmar la notícia del seu marit en ple directe

Adela González ha acabat confessant la veritat

Adela González està encantada treballant a 'Sálvame'. Només hi ha dues coses que no li agraden d'aquesta feina: la 'tirantesa' que Belén Esteban té cap a ella i que és lluny de casa. Sí, perquè és a Madrid mentre el seu marit i el seu fill són a Bilbao.

Adela els troba a faltar i, sobretot, en dates tan especials com el passat Sant Valentí. Per això, ha decidit fer una cosa i no ha dubtat a explicar-ho al programa. Ho ha admès per a sorpresa de tothom.

Adela González decideix fer el pas

La presentadora de 'Sálvame' ha vist que l'endemà de Sant Valentí al plató s'ha volgut saber què havien fet per celebrar-lo els que tenen parella. Tot i això, Adela ha hagut d'admetre que ella no l'havia pogut celebrar. «A veure, ja sabeu que la distància no és l'oblit, hauré d'esperar al cap de setmana.

Una confessió que ha fet que Kiko Hernández hagi afegit: «Ui, ui, quan es comença així, dolent. L'equip de recerca ja s'ha de posar a treballar amb Adela».

Primer pla de perfil d'Adela González seriosa i plorant
Adela González veu com es qüestiona el seu amor | Telecinco

Així mateix, Belén Esteban li ha dit: «I per què no te'n vas anar ahir a casa teva per estar amb el teu noi?». Al que González ha respost: «I torno l'endemà?». Al que Kiko li ha respost: «És clar, això és amor». «Vens aquí a llegir l'escaleta. Vinga, home, que l'avió només són 50 minuts. Si tu no fas això per la teva parella, malament».

Davant del qüestionament per part dels seus companys, la presentadora ha decidit prendre la paraula per fer una confessió. Ha admès: «No us ho explicaria, però ho faré. Mikel va arribar en una hora».

Amb aquest missatge que Adela ha enviat al seu marit, tots han quedat callats, ja que ha quedat clar que ella tenia una sorpresa romàntica per al seu noi. Per aquesta raó, Belén ha manifestat: «Molt bé».

Tot i que Kiko ha seguit 'punxant-la': «Però si Sant Valentí va ser ahir. Arribes amb un dia de retard, nena. És clar, ara no hi vagis. Per què? No vas estar en aquesta data especial, pots anar-hi el 15 d'agost».

Tot i les bromes dels seus companys, González s'ha mostrat somrient i feliç de poder donar aquest regal al seu marit. Ell ha estat el seu gran suport tant als bons moments com als dolents, quan van haver de superar la mort de la seva filla de només 8 anys. Han aconseguit mantenir-se units davant l'adversitat i això els ha fet consolidar encara més la seva història d'amor.

Adela González viu un bon moment

La presentadora de 'Sálvame' és feliç per la parella i la família que té. I també perquè al programa ha aconseguit convertir-se en un pilar imprescindible. Ara, un any després de la seva arribada, n'és una més.

Adela ha celebrat aquests dies precisament el primer aniversari en el format i ha volgut pronunciar unes paraules. «Ja no puc dir que soc la nova. Us donaré les gràcies a tots vosaltres, que sou maquíssims quan ho sou».

Imatge d'Adela González i Jorge Javier Vázquez presentant 'Sálvame'
Adela González està molt contenta amb la seva feina a 'Sálvame' | MEDIASET

«I també donar les gràcies a la gent que m'escriu i em diu coses maques. Als haters, adeu, que us donin i ja està, és així de senzill». Haters que, com ha explicat, li envien insults i fotos molt desagradables, per la qual cosa no dubta a actuar ràpidament bloquejant-los.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!