Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de José Fernando Ortega

José Fernando reapareix molt canviat i confessa el que mai va explicar

José Fernando ha parlat després de molts anys en silenci

Dissabte va ser una nit molt especial per a la família Ortega. Gloria Camila va celebrar amb magnificència la festa del seu 27è aniversari. Com s'esperava, el seu germà, José Fernando Ortega, no es va voler perdre la festa de la seva germana. Això sí, el jove va reaparèixer molt canviat.

José Fernando estava molt emocionat i feliç per l'aniversari de la seva germana, i no va poder evitar mostrar-se molt sentimental en dedicar unes emotives paraules a Gloria Camila. El jove no és gaire donat a parlar públicament, més aviat al contrari, però ahir era una ocasió molt especial.

El fill de José Ortega Cano va confessar unes paraules a la seva germana davant de tots els assistents. Unes paraules que mai abans havia pronunciat davant d'un micròfon i que li van valer els aplaudiments dels convidats.

José Fernando Ortega reapareix a l'aniversari de Gloria Camila

José Fernando Ortega no vol saber res dels mitjans de comunicació. El jove es va allunyar completament de tot el que estava relacionat amb la televisió i es va desvincular completament d'aquell món. Tot i les grans ofertes que ha tingut per parlar, ell sempre les ha rebutjat.

Foto de José Ortega Cano, José Fernando i Gloria Camila
José Fernando emociona Gloria Camila el dia del seu aniversari | Instagram (@STEISY_PATRICIA)

En els darrers temps, tot el que sabíem d'ell era per la seva germana. Gloria Camila ha estat l'encarregada de parlar públicament de com estava el seu germà. Tot i això, dissabte a la nit hi havia una celebració molt especial que José Fernando no podia perdre's.

Era la gran celebració de la seva germana Gloria Camila. Per tots és conegut que Gloria Camila i José Fernando estan molt units i, malgrat com de durs han estat els darrers temps mediàticament parlant, ells sempre han estat units.

José Fernando sempre ha comptat amb el suport de la seva germana en els moments més durs de la vida. Per això, el jove reapareixia a la festa d'aniversari de Gloria Camila. El jove tornava molt canviat, ja que va mostrar el seu costat més sentimental.

El fill d'Ortega Cano s'aventurava a confessar el que mai no havia explicat davant d'un micròfon. Tots els convidats estaven molt centrats en les paraules de José Fernando, ja que era la primera vegada que parlava públicament. I és que el missatge que va transmetre a la seva germana no podia ser més sensible i delicat.

Foto de Gloria Camila
Gloria Camila ha trobat el suport en la seva família | Europa Press

«Bé, volia expressar els meus sentiments cap a tu, Gloria. Perquè m'has donat suport tota la meva vida, durant molts anys. No m'has deixat mai sol, hem superat molts problemes junts», començava comentant José Fernando.

Els convidats van inundar la sala d'aplaudiments davant d'una Gloria Camila totalment emocionada amb les paraules del seu germà. «Aquesta nit volia expressar-te que t'estimo molt i que compleixis molts anys més. I que sempre sigui amb tota aquesta gent», concloïa José Fernando.

Gloria Camila, aclaparada per les mostres d'amor

No hi ha dubte que Gloria Camila no oblidarà la nit de dissabte, ja que les mostres d'amor que va rebre van ser incomptables. Els últims temps no han estat gens fàcils per a la filla de Rocío Jurado, sobretot mediàticament.

La influencer també optava per abandonar els mitjans de comunicació, ja que veia com la seva salut mental es posava en perill. Afortunadament, Gloria Camila compta amb el suport dels seus, i aquests han estat el gran motor que l'ha ajudat a seguir endavant.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!