Primer pla de María José Campanario somrient.

María José Campanario pren una decisió amb el seu bebè que confirma els rumors

María José Campanario ha decidit que a partir d'ara se centrarà en el seu fill

María José Campanario està cansada d'aquells viatges laborals que tant l'han desgastat. Ara se centrarà en el seu petit Hugo, el tercer fill en comú amb Jesulín de Ubrique.

El matrimoni és feliç veient créixer el nadó i està en una de les millors etapes de la seva relació. María José Campanario està més centrada que mai en la família i vol donar el millor al seu fill. Està decidit: es prendrà uns mesos de descans per estar amb el seu petit.

María José creu que el millor és allunyar-se del focus i deixar de banda la carrera temporalment. Vol continuar exercint de dentista, però d'aquí a un temps, quan el seu fill sigui més gran. Això ha confirmat els rumors: ara tot gira al voltant del nen de la casa.

María José Campanario té clara la seva postura

María José Campanario vol tornar a la feina, però no està disposada a continuar treballant lluny de casa seva com ho ha fet en diverses ocasions en els darrers anys. Per exemple, el 2021 la vam veure exercir de dentista a Saragossa. Aquesta decisió ha confirmat les sospites del públic: per a ella l'important és la família.

Primer pla de María José Campanario
María José decideix que no marxarà lluny de casa a treballar | El Español

La periodista Carmen Pardo explica com es troba ara mateix la dona de Jesulín de Ubrique. «Està fent una vida molt tranquil·leta i sense fer res d'especial», revelava l'excol·laboradora de Telecinco.

Per si no n'hi hagués prou, Carmen ha posat el focus en què la prioritat absoluta de María José és cuidar el seu nadó. Per això ha decidit que no vendrà cap exclusiva seva, vol que sigui anònim.

María José Campanario sap el que mai no tornarà a fer

El que té clar és que la feina que busqui per continuar amb la seva vida professional d'odontòloga serà a prop de casa perquè no es vol separar del nadó. «No treballa, però sí que ho farà més endavant buscant una feina en una clínica propera a casa seva. S'han acabat les aventures professionals llunyanes», ha dit la coneguda periodista del cor, que coneix bé els secrets de la família.

Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario.
María José Campanario travessa un bon moment | Europa Press

María José té clar que no vol estar llargues temporades fora del nucli familiar, cosa que ha pensat a consciència. Carmen Pardo assegura que l'etapa que viu María José amb la seva família política és envejable. La relació amb els germans del torero i fins i tot amb Carmen Bazán és més que bona.

Maria José Campanario està millor que mai

«Us puc assegurar que regna l'harmonia a la família a tots els nivells», ha dit l'excol·laboradora d''El Programa de Ana Rosa'. María José Campanario no vol que es trenqui la felicitat en què viu amb el seu marit i el seu fill.

Poques vegades ofereixen declaracions a la premsa i se'ls veu poques vegades sortir de casa seva d'Arcos de la Frontera. Aquí hi viuen plàcidament i no volen estar exposats al focus mediàtic que tants anys han patit. Pardo assegura que «fa una vida familiar i tranquil·la, surten poc».

Foto de Marina Bernal i Carmen Pardo a 'La tarde, aquí y ahora'
María José Campanario torna a ser protagonista de Carmen Pardo | CANAL SUR

María José i Jesulín tenen un objectiu comú. No és cap altre que donar-li tots els afectes i posar tot el seu esforç en el seu fill. Hugo és l'alegria de la casa.

D'altra banda, Carmen Pardo també ha parlat sobre el treball actual de Jesulín, que no ha canviat en els darrers temps. Aquest continua amb la seva benzinera, l'explotació de la seva finca i amb l'objectiu que Ambiciones sigui un lloc on es puguin organitzar tota mena d'esdeveniments.      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!