Primer pla de José Fernando Ortega

La reaparició de José Fernando Ortega li confirma a Rociíto de quin bàndol està

El fill d'Ortega Cano aclareix qui vol tenir al seu voltant

José Fernando, fill d'Ortega Cano, compta els mesos per rebre l'alta del centre psiquiàtric on està internat des de fa més de cinc anys. El jove evoluciona de manera positiva del tractament de desintoxicació que té per les seves addiccions i es preveu que reprengui la seva vida fora del centre el pròxim estiu. A més, la presència, fa pocs dies, del fill gran del torero en un esdeveniment confirma quina és la seva postura davant de les diferències familiars.

El fill de José Ortega Cano i Rocío Jurado va ingressar l'any 2017 al centre psiquiàtric San Juan de Dios de Ciempozuelos, a Madrid. Ortega Cano va decidir internar el seu fill en aquest centre especialitzat en atenció integral a la salut mental per l'espiral d'autodestrucció en què feia anys que estava ficat.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

José Fernando està a punt de rebre l'alta del centre on està ingressat

José Fernando estava llavors en un procés judicial per incomplir l'ordre d'allunyament sol·licitada per la seva parella amb què acabava de tenir la petita María del Rocío. Ara, però, ja han passat més de cinc anys i la seva evolució és tan positiva que, si tot continua segons allò previst, aconseguirà sortir definitivament a principis d'estiu d'aquest any.

Mentrestant, el jove gaudeix de certs permisos que li permeten passar temps amb la seva família. L'últim cop l'hem pogut veure acompanyant la seva germana Gloria Camila en la celebració d'aniversari. I és que la filla d'Ortega Cano reunia bona part de la família en una sala de la capital.

Gloria Camila ha celebrat el seu aniversari envoltada de bona part de la família

A més del seu pare van assistir a l'esdeveniment els seus oncles Rocío i David Flores, Rosa Benito i la seva filla Rosario Mohedano. Fa poc, també, la família es va reunir amb motiu d'un altre aniversari, el de José María, fill petit d'Ortega Cano. A més a més, la inauguració del museu en honor del torero a Madrid va ser motiu de trobada familiar.

Foto de José Ortega Cano, José Fernando i Gloria Camila
José Fernando va assistir a la celebració d'aniversari de la seva germana Gloria Camila | Instagram (@STEISY_PATRICIA)

Així doncs, José Fernando es va presentar a la festa en honor a la seva germana amb Michu, la seva parella i mare de la seva filla. El jove va aprofitar la reunió per retrobar-se amb familiars que segurament feia temps que no veia. A més, va voler dedicar unes paraules emotives a l'homenatjada.

José Fernando agraeix a la seva germana el suport incondicional

«Expressaré els meus sentiments cap a tu aquesta nit perquè sempre m'has estat recolzant i mai m'has deixat sol», començava. Unes primeres paraules que van commoure Gloria Camila i la van fer plorar. «Hem superat molts sots junts, jo gràcies a tu, perquè sempre m'has ensenyat tot allò que he après en aquesta vida», li dedicava.

Les paraules d'agraïment de José Fernando a Gloria Camila demostren l'afecte que el jove té a la seva germana. I és que, la 'influencer' sempre ha estat al costat del fill d'Ortega Cano abans del seu ingrés i ara.

Fotomuntatge de José Fernando i Gloria Camila.
José Fernando Ortega i Gloria Camila estan molt units malgrat els problemes familiars | CatalunyaDiari

Per això és habitual que Gloria Camila també dirigeixi paraules d'afecte al seu germà, com aquestes del passat mes de setembre. «És millor persona que jo, té millor cor que jo, pensa les coses més, és més emocional que jo. I és molt més afectuós que jo», admetia.

La presència del jove posa de manifest, a més que la seva recuperació està avançant, la bona relació amb la seva germana i la seva família paterna. Una trobada familiar que se suma a les anteriors en què la família Ortega Cano sembla més unida que mai.