Captura de 'Supervivientes' amb Jonan Wiergo en primer pla el 29 de juny de 2023

Jonan Wiergo confessa per què ha bloquejat gairebé tothom de 'Supervivientes'

Jonan Wiergo se sent traït per molts companys

Jonan Wiergo ha posat les cartes sobre la taula després de 'Supervivientes' i ha reconegut que no vol saber res d'alguns companys. Se sent traït i creu que la gran majoria només ha anat a Hondures per cridar l'atenció i guanyar diners als platós de Telecinco. Ell volia viure l'experiència, per això se sent tan lluny del seu equip i vol que el públic ho sàpiga.

Wiergo ha trencat el seu silenci a les xarxes socials, no ha parlat amb cap periodista ni n'ha venut cap exclusiva. Per ell és fonamental que l'audiència conegui les seves intencions: mai no ha volgut crear trames que no fossin veritat. Per això, pensa que a 'Supervivientes' hi ha molta gent «tòxica» i s'ha atrevit a donar noms concrets.

Raquel Mosquera i Jonan Wiergo discutint a 'Supervivientes'
Jonan ha deixat les coses clares. | TVienes

Jonan és conscient de tota l'expectació que hi ha al seu voltant i no vol que ningú no se sorprengui quan tot surti a la llum. La veritat només té un camí i sap que és millor dir-ho en primera persona per donar bones explicacions.

«Tinc bloquejats gairebé tots els concursants. No vull tornar a veure cap persona així a la meva p*** vida», ha explicat sense embuts. Assegura que ha patit molt a 'Supervivientes' perquè no tothom tenia intencions sinceres.

Jonan Wiergo confessa que s'ha sentit desprotegit

El jove 'influencer' assegura que el seu pas pel concurs no ha estat un camí de roses i moltes vegades s'ha sentit desprotegit. Ha bloquejat la major part del grup de 'Supervivientes' perquè sap que no hi tindrà relació mai.

«Les úniques persones que m'agradaria tornar a veure són Alma, Adara, Bosco, Asraf, Gema i Manuel. La resta… gràcies, però no. Són els únics que s'han preocupat per mi».

Captura de 'Supervivientes' amb Jonan Wiergo amb un mocador al cap el 18 de juny de 2023
Wiergo ha lligat caps amb Asraf Beno. | Mediaset

Wiergo ha tingut molts problemes amb Asraf Beno, però no l'ha volgut bloquejar perquè pensa que té un fons diferent. Tot i això, els espectadors no obliden que en el seu moment també el va acusar de crear espectacles.

L'amic de la catalana Dulceida està convençut que el millor només acaba de començar, malgrat que 'Supervivientes' ha acabat. Ara rebrà moltes ofertes, però de moment no vol fer res que l'allunyi de la seva professió.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!