Imatge de Shakira.

Jordi Basté revela una 'bomba' sobre Shakira: d'aquí pocs dies i de nou contra Piqué

La cantant colombiana ja té preparada una nova cançó i no hi ha dubtes contra qui anirà

Novetats sobre el següent hit musical que Shakira té entre mans. Segons ha confirmat Jordi Basté al programa radiofònic 'El món' a RAC1, la cantant colombiana ja té data per l'estrena de la seva nova cançó. El pròxim dos de febrer.

Sembla que la de Barranquilla té un propòsit clar aquest 2023. A banda de revolucionar el panorama musical amb les seves darreres cançons, vol donar a conèixer els detalls i intimitats sobre la seva relació amb Piqué. I és que els dotze anys de relació amb l'exjugador del FC Barcelona li poden donar per molts temes a la cantant colombiana.

El dia que surt el tema és una data important per a l'exparella

El darrer èxit amb el productor de fama mundial Bizarrap ja s'ha convertit en un dels temes d'aquest 2023 sense cap mena de dubte. Però ja es coneix detalls sobre el tema que Shakira té entre mans. El pròxim dia dos de febre sortirà a la llum, coincidint amb l'aniversari de Shakira i Piqué, que faran 46 i 36 anys respectivament.

La 'loba', tal com ella mateixa s'anomena en la Sesió #53 amb Bizarrap, no deixa res per a la improvisació. Tot sembla indicar que aquest nou tema també anirà dirigit a l'exculer, sent la quarta cançó de desamor després de la seva ruptura.

La colombiana cantarà acompanyada amb una altra artista de fama mundial

Aquesta vegada la cançó serà una col·laboració amb la cantant, també colombiana, Karol G. Segons ha explicat Basté, aquest nou single no és tan dur ni directe com l'anterior. «El text parla de dues dones que ho han deixat amb les seves parelles, és una cançó de desamor», ha aclarit el locutor.

A més a més, una altra pista d'aquesta nova aliança de Karol G amb Shakira és la samarreta que lluïa la setmana passada la cantant colombiana amb una frase de la cançó. Te quedó grande, es podia llegir a la seva samarreta. 

Un darrer detall o casualitat, depèn com es miri, és que Shakira ja va anunciar la seva nova cançó en la sessió amb Bizarrap. La pista es podia veure i escoltar quan deia: «Yo valgo por dos de veintidos», on la cantant assenyalava el número dos amb les seves mans.

Imatge de Shakira en el videoclip de la seva darrera cançó
Shakira ja va anunciar l'estrena de la seva propera cançó | Bizarrap | Youtube

En aquesta part del videoclip, Shakira ja estaria anunciant que la seva nova cançó sortiria el proper dos del dos,o cosa que és el mateix el segon dia de febrer, segon mes de l'any. Quan casualment coincideix amb l'aniversari de tots dos membres de la ja exparella. El que no hi ha cap mena de dubte és que la nova cançó de Shakira en col·laboració amb Karol G tornarà a ser un èxit.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp