Imatge de Dani Alves durant un partit amb el FC Barcelona.

Ana Rosa revela detalls de la declaració de la víctima del cas Dani Alves: «Jo primer»

'El Programa de Ana Rosa' té accés a la declaració de la jove que ha denunciat Dani Alves

Dani Alves segueix acaparant tota l'atenció de la premsa després que transcendís la seva suposada violació a una noia de 23 anys. Ara, però, una nova informació ha sortit a la llum en relació amb aquest escàndol. I és que, segons la víctima, una persona propera al mateix Alves es va posar en contacte amb la cosina de la víctima després de la suposada agressió.

Dani Alves, ara, ha passat tot just la seva cinquena nit a la presó de Brians i ha mogut fitxa per a intentar-ne sortir: contractar l'advocat dels Pujol. De moment, però, es manté silenci pel que fa a la instrucció del seu cas. 


 

Ara, i a l'espera del judici, El programa de Ana Rosa ha rescatat les declaracions de la presumpta víctima. La jove assegura que el brasiler la va retenir en aquest habitacle durant 17 minuts, on va ser bufetejada i violada.

Però, el que realment ha cridat l'atenció d'aquest testimoni és l'actitud que va tenir una de les persones properes a Dani Alves. I és que, segons aquesta noia, un dels amics del jugador de futbol es va posar en cojontacte amb la seva cosina per oferir-li la seva ajuda.

Un amic de Dani Alves, preocupat per la víctima

Dani Alves continua negant aquesta violació, tot i que la seva presumpta víctima ja ha presentat diverses proves que podrien ser crucials per aclarir els fets.

Ara, i després d'haver rebutjat una possible compensació econòmica, aquest dimarts, 24 de gener, El programa de AR ha emès part del testimoni d'aquesta noia, on relata el que, segons ella, va passar aquella nit.

Després d'explicar que va ser forçada i violada al bany VIP, la presumpta víctima de Dani Alves revela alguns detalls d'aquella nit. «Vaig notar que es relaxava i vaig veure una taca a terra. No puc dir al 100% que fos semen, però puc dir que sí, que ja havia acabat».

Primer pla de Dani Alves somrient
Dani Alves continua defensant la seva innocència | GTRES

Segons ella, després d'acabar, «ell es va aixecar i es va començar a vestir, així que em vaig aixecar i em vaig girar per obrir la porta». Tot seguit, la noia assegura que el jugador no la deixava sortir d'aquell espai. «Tu no te n'aniràs, surto jo primer», li va dir el brasiler.

«En sortir ja no hi havia ningú, només la meva cosina i la meva amiga, que havien anat al bany», continua relatant, abans de confirmar que la seva cosina «em va veure en estat de xoc».

Després de sortir d'aquell lloc, la víctima de Dani Alves i els seus dos acompanyants van anar cap al guarda-roba i «crec que va ser llavors quan em vaig posar a plorar, però a partir d'aquell moment ja no recordo les coses amb claredat».

La primera ajuda amb què es va topar va ser amb la del porter de la discoteca. Tot i que al principi es pensava que era «mal d'amors», quan es va assabentar del que veritablement havia passat, «em van fer entrar en una sala, amb el responsable, la meva cosina i la meva amiga, per relaxar-me».

Però, el que més crida l'atenció del seu testimoni va ser la conversa que un amic de Dani Alves va mantenir amb la cosina de la víctima mentre estava succeint la suposada agressió.

Imatge de Dani Alves entrenant
Un amic de Dani Alves ofereix ajuda a la seva víctima | FC BARCELONA

«Durant l'agressió, la meva cosina i la meva amiga s'havien quedat fora, i l'amic que acompanyava Dani li va dir a la meva cosina: 'Escolta, entrem a veure', i la meva cosina va pensar: «Per què hem d'entrar?».

«Però, després, aquest noi li va enviar un missatge per Instagram on li posava que qualsevol cosa que necessitéssim teníem la seva direcció i li va enviar la direcció de casa seva», va relatar aquesta noia de 23 anys a la seva declaració.

A més, en aquesta interlocutòria, la víctima explica les seqüeles que li han quedat després de la seva suposada agressió: «Cada vegada que recordo el que m'ha passat, em venen ganes de vomitar. Tinc molta por i sento molta vergonya per tot el que ha passat i per haver-me de veure així».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp