Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Dani Alves somrient

Pipi Estrada treu més draps bruts sobre el cas Dani Alves: «Però què m'estas dient?»

Estrada diu que Alves li ho va negar tot: «Algú m'haurà agafat el telèfon»

L'exculer Dani Alves segueix a la presó preventiva després del seu presumpte abús sexual a una noia de 23 anys en una discoteca de Barcelona. Aquesta notícia ha impactat alguns famosos que coneixien Dani Alves, com ara Pipi Estrada. Aquest ha deixat l'audiència sense paraules després que assegurés que, al seu dia, va intentar lligar amb una excol·laboradora de Sálvame que coneix molt bé.

El periodista va sorprendre tothom quan aquest dimarts revelava al plató de Sálvame que l'exfutbolista del Barça va escriure diversos missatges privats a la mare de la seva filla. Estem parlant de Miriam Sánchez, l'exactriu de cinema per a adults que va patir l'assetjament d'Alves quan la televisiva estava amb el col·laborador de Sálvame.

Dani Alves va intentar conquistar l'ex del col·laborador

Pipi ho ha explicat tot detalladament. Malgrat allò que li va fer llavors, no li guarda gaire rancor, tal com es va poder demostrar ahir a la tarda. «Un dia vaig descobrir que enviava missatges a la mare de la meva filla, a Miriam», ha començat Pipi Estrada. Tots dos eren amics quan Alves jugava al Barça.

Dani Alves
L'exfutbolista blaugrana va intentar lligar amb una famosa televisiva. | EP

La seva bona relació va fer que també conegués Miriam Sánchez, la seva parella aleshores. De vegades s'enviaven missatges, encara que quan va saber de l'existència d'alguns, Pipi es va quedar descol·locat.

Pipi descriu els missatges de l'exblaugrana amb l'exparella de la manera següent. «Era tot molt innocent, com insinuacions. Insinuava. Fins i tot hi va haver un moment en què una de les coses que em va cridar molt l'atenció és que li va dir coses com 'parlem quan puguem parlar' i li enviava petonets roses. Això dels petonets roses mai ho vaig entendre», ha arribat a dir en directe.

Els missatges de l'exculer a Miriam Sánchez que ho diuen tot

«Recordo que un dia en un clàssic, en un Barça-Reial Madrid, li vaig dir: "Dani, què passa aquí?" I ell em va dir: "Papi, què m'estàs dient. Papi, jo no he fet això, algú haurà utilitzat el meu telèfon". Ell no ho va negar», ha prosseguit la seva explicació Pipi Estrada.

Sobre si va arribar a passar alguna cosa entre ells, Pipi ho deixa ben clar. «No va passar res, no hi va haver oportunitat perquè passés. No és un tema que em va preocupar ni em preocupa ara mateix. Ara estem parlant de paraules majors: una suposada violació», canviava el focus de l'assumpte el tertulià.

Dani Alves i Miriam Sánchez
Dani Alves i Miriam Sánchez són els protagonistes del dia. | Catalunya Diari

Tanmateix, uns minuts abans que Pipi expliqués què feia l'exculer amb la seva ex i aquestes «insinuacions», Jorge Javier va saltar en directe contra ell.

Menyspreen el discurs del tertulià sobre la presumpta violació d'Alves

Pipi va sostenir que la dona de l'exjugador del FC Barcelona, Joana Sanz, era una víctima en aquest tema tan espinós, però gairebé tots els companys van menysprear aquesta sentència. «La dona? La dona és clar que és una altra víctima, que està patint perquè té el seu marit a la presó, acusat d'una violació. És clar que és una víctima!», deia el periodista esportiu.

«No Pipi, no hi vagis», li retreia el presentador català. «Podem empatitzar-hi, però una víctima no és. Víctima només n'hi ha una i seria la jove de la discoteca, si finalment es demostra la seva acusació», li responia Adela González.

Jorge Javier va continuar i sostenia el següent: «Que fiquem la pota no vol dir que estiguem fomentant la cultura de la violació. Intentem aprendre i fer-ho de la millor manera possible, però aquestes coses passen perquè tenim coses interioritzades de tota la vida. La societat està evolucionant i nosaltres ens estem desconstruint també».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp