Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dani Alves i Joana Sanz en la taula 3

Joana Sanz, la dona de Dani Alves, confirma la notícia que atemoria la seva família

Joana Sanz revela amb qui passa la nit després de l'ingrés a la presó de Dani Alves

Dani Alves, l'exfutbolista del Barça, no travessa el seu millor moment. Qui diria que el futbolista començaria el nou any envoltat d'un greu problema: sent acusat d'agredir sexualment una noia en una discoteca de Barcelona.

La presumpta víctima va assegurar que el brasiler la va forçar a mantenir relacions sexuals amb ell, en contra de la seva voluntat, la nit del 30 al 31 de desembre al local nocturn. Per part seva, l'exculer immediatament ha negat el testimoni de l'afectada. Tanmateix, a causa de les seves constants contradiccions respecte al que va passar aquell dia, Dani Alves entrava a la presó de manera provisional divendres passat, 20 de gener.

No ha passat ni una setmana des que l'exblaugrana està reclòs i, com era d'esperar, els seus familiars el troben a faltar. Inclosa la seva dona, Joana Sanz, que no para de publicar a les xarxes socials com està de destrossada. Tot i això, el que genera força desconcert és que Joana sembla que ja ha trobat el seu gran suport, amb qui, justament, també passa les nits.

Surt a la llum amb qui dorm cada nit la dona de Dani Alves

Des del primer instant en què va sortir a la llum tot aquest escàndol, la dona de l'exfutbolista del Barça es va mantenir en tot moment al costat de la seva parella. Tal com va assegurar al seu dia, creia cent per cent en la paraula d'Alves i, a més, estava segura que tot havia estat una «trampa».

Imatge de Joana Sanz.
La dona de l'exfutbolista del Barça travessa un moment complicat. | Instagram.

Per això, només produir-se la detenció de l'exjugador del club català, a la canària li va agafar tot per sorpresa. Sobretot, quan va descobrir les declaracions contradictòries que va donar el brasiler en la versió dels fets. Això sí, malgrat tot, Sanz va tornar amb el tretze són tretze i va continuar defensant per tots els mitjans el seu marit.

Estan sent moments molt difícils per a ella, però quina millor manera de bregar amb aquesta dura situació que acompanyada d'un o diversos éssers estimats. Així ho ha fet, ja que la model, des de l'ingrés a la presó de la seva parella, està passant les nits amb dos pilars fonamentals per a ella: una de les seves millors amigues i el seu gos. «Elles dormen amb mi», escrivia amb una foto d'ella dormint al costat d'aquests grans suports. És comprensible que, durant les nits, la dona de l'exculer senti, encara més, l'absència del seu amor, per això va decidir trobar consol en aquestes.

Història d'Instagram de Joana Sanz al llit amb la gossa i una amiga
Història d'Instagram de Joana Sanz, la dona d'Alves | INSTAGRAM @JOANASANZ

És clar que ara la model necessita molta companyia i afecte a causa de la complicada situació que està havent de viure. A més, recordem, que Sanz no només està bregant amb la detenció del seu marit, sinó també amb la mort de la seva mare, que va morir una setmana abans de l'enrenou de l'exjugador blaugrana.

La dona de Dani Alves, enfonsada per l'ingrés a la presó del futbolista

Si a aquests dos cops hi sumem el fet que també està rebent una infinitat de crítiques pel que fa al seu marit, la veritat és que la canària no guanya per a disgustos. Afortunadament, també li estan arribant prou missatges de suport i afecte, cosa que Joana va agrair públicament:

«He volgut fer aquest vídeo perquè em vegin, perquè sé que hi ha molta gent que està molt preocupada. Ara tinc un moment de calma, dins de tota la tempesta que tinc a sobre, i vull agrair de paraula tantes persones que m'està donant suport. Tinc uns missatges preciosos, em reconforten molt», va dir Sanz.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp