Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Montserrat Bernabeu entrant a casa seva.

Montserrat Bernabeu, 'la sogra' de Shakira, rep un inesperat revés dels seus nets

La mare de l'exculer es queda sense paraules després de la decisió dels seus nets

La guerra entre Piqué i Shakira sembla no tenir fi i està provocant danys col·laterals a les dues famílies, sobretot a la mare de l'exfutbolista del Barça, Montserrat Bernabeu. Malgrat haver-ho intentat tot perquè es reconciliés aquesta mediàtica parella, no ha estat possible. I ara pateix les conseqüències d'una decisió dels nets.

La veritat és que l'últim tema viral que ha tret el mercat Shakira amb Bizarrap ha fet la volta al món. El cas és que ha fet saltar tot pels aires en una guerra que protagonitza amb el català que mai acaba. Les indirectes que la colombiana ha enviat a través d'aquesta cançó al seu ex i a la seva família, especialment a la sogra, no són cosa de no res.

Montserrat ja sap la decisió que han pres els nets

Semblava que tot s'arreglaria pel que fa al tema del divorci del fill i la cantant i les condicions que havien posat sobre la taula tots dos per repartir-se el temps per estar amb els seus fills. Tanmateix, tot ha canviat completament

Aquesta cançó que ha produït Bizarrap amb l'exnora de la catalana ha provocat un nou terratrèmol a les dues famílies. Una de les protagonistes de què s'està parlant molt els últims dies és Montserrat Bernabeu, la mare de l'exjugador blaugrana.

Montserrat Bernabeu, mare de Gerard Piqué, i Shakira
La mare de Gerard Piqué ha patit molt per la cançó de l'exnora. | TV3/Twitter

La catalana sol ser el focus d'atenció dels curiosos i, sobretot, dels paparazzis que busquen la darrera imatge d'aquesta metgessa. És una dona que s'ha convertit en famosa, d'un temps ençà, per culpa del fill i la seva exparella.

I tot després que veiés com Shakira desafiava Montserrat i el seu marit en posar una bruixa de grans dimensions a la terrassa mirant cap a casa seva. També ha hagut de suportar com Shakiraposava a un volum altíssim aquesta cançó tan dolorosa per a la família del català. Així va fer el soroll més gran possible a la casa de Montserrat i el seu marit, que viuen just a l'habitatge del costat de la colombiana.

Un calvari sense fi

Aquest dimecres, la revista Lecturas publica una notícia que afecta la mare de l'exculer i els seus nets. Sembla que la codirectora de la Fundació Guttmann ha sortit malparada d'aquesta guerra, que s'ha empitjorat.

Imatge de Montserrat Bernabéu
La catalana sap que ja no té l'afecte dels nets. | EUROPAPRESS

Malgrat haver-ho intentat tot perquè la parella pogués tornar, l'esforç ha estat en va. El cas és que la catalana sap que és inútil que aquesta història d'amor es pugui reconduir. Sobretot, després de l'última canço que fet ha la seva exnora amb Bizarrap. Per això, vol passar pàgina. La mare de l'exfutbolista del Barça desitja continuar la seva vida, intentant no ser gaire al focus. Això sí, la notícia que ha publicat Lecturas és francament trista per a l'estat anímic de Montserrat.

Els nens ja no li diuen «àvia»

Sembla que els nets de Montserrat, Milan i Sasha, s'han posat al costat de la cantant colombiana. Tots dos haurien pres la decisió de no referir-se més com a «àvia» a Montserrat Bernabeu.

Tot i que pateix pels seus nets, la relació ja no és la mateixa i guarda silenci. Espera que, en algun moment, tant Milan com Sasha tornin a tenir-li aquest afecte que tant li van professar llavors.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp