Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Shakira amb la bruixa que té a casa.

Shakira perd dels papers i posa la cançó a tot drap a casa perquè la senti la sogra

La colombiana es va passar la tarda de dissabte posant la seva cançó a casa: a tot volum, amb la bruixa al balcó i amb un missatge clar dirigit als sogres

Shakira posa la cinquena marxa. La cantant colombiana va a per totes i no s'estarà de res a partir d'ara. La seva cançó és una autèntica bomba de rellotgeria que li ha servit per a disparar contra tot i tothom. No se'n salva ningú. Ni Piqué, ni Clara Chía, ni la sogra i ni la premsa. 

La ja exparella de Piqué va deixar molt clar a la seva sessió amb Bizarrap que se sent un «ostatge» a Barcelona i ha decidit que, aquests sis mesos que li queden aquí, els viurà com ella vulgui. I per començar, no ha tingut millor idea que posar la seva nova cançó a tot drap a casa perquè la sentissin els seus exsogres, Joan Piqué i Montserrat Bernabeu. 

Ahir dissabte, mentre molts reporters eren a la porta de la mansió que Shakira té al costat de la casa dels pares de Piqué, la colombiana va decidir marcar terreny. Com? Posant la seva cançó a tot volum, per a sorpresa de tothom que era allà. 

Alguns reporters expliquen que la va posar tota la tarda, mentre que altres expliquen que només la va posar dues vegades. El cas, però, és que sí que la va posar, com demostra el vídeo del compte @ShakiraMedia

I la bruixa mirant a casa dels sogres...

Per més inri, la bruixa que Shakira té enfocant a casa dels sogres seguia allà. Ens hem de remuntar a dijous passat per a entendre-ho. El periodista Jordi Basté sorprenia tothom en revelar que Shakira té a casa una bruixa de tamany real mirant a casa dels seus exsogres. 

Imatge de la bruixa que Shakira té a casa seva mirant a la de la sogra.
Shakira i la bruixa: la té mirant a casa de l'exsogra. | @ShakiraMedia

Aquests dies, però, sembla que Shakira ho ha volgut fer evident a ulls de tothom i l'ha 'alçat' encara més. Sembla que l'ha pujada a una plataforma perquè tothom la pugui veure. 

Un altre (dantesc) capítol de la polèmica. La guerra està servida i ara només fa falta veure quina serà la reacció de Gerard Piqué. Perquè no dubtin que Piqué reaccionarà. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp