Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer plano de Letizia

La reina Letícia, traïda per les seves cunyades: «No li van fer cas»

Letícia se sent traïda per elles

Letícia sent que té l'enemic a casa. I és que les últimes decisions adoptades per les seves cunyades li han fet molt de mal. Fa uns dies, es va poder evidenciar el gran distanciament que hi ha entre els diferents membres de la Casa Reial.

S'acosten temps convulsos per a la monarquia espanyola. La periodista Pilar Eyre ja ha revelat a Lecturas la guerra oberta que estan fent els diferents components de la família. D'una banda, es troben els reis amb les seves filles, i d'altra banda, el bàndol està encapçalat per Helena, Cristina i la resta.

Letizia es va emportar una enorme decepció després del que va passar la setmana passada al funeral de Constantí de Grècia. Amb el pas dels dies,però, s'han anat coneixent més detalls del que va passar allà.

Els conflictes eren habituals entre els diferents membres de la família reial. Però, fins ara, gairebé sempre, ho arreglaven de manera interna. No transcendien amb tanta claredat.

Segons recull la publicació esmentada, les cunyades de la reina van decidir anar a l'enterrament amb els seus fills, però sense posar-ho en coneixement de Zarzuela. Encara que no es tracti d'una cosa obligatòria, sí que haurien de fer-ho per qüestions de cortesia. Durant el temps que hi van coincidir, la tensió es podia tallar amb un ganivet, destaquen.

Imatge de Letícia a Madrid
Letícia amb prou feines manté relació amb les infantes | GTRES

Les germanes de Felip van lluir en tot moment un aspecte seriós i de desgrat. Tornaven a deixar clar que la relació amb els reis no estava passant pel seu millor moment i tot fa indicar que la situació està molt enquistada, sense possibilitat de solucionar aquestes diferències que els separen.

Les infantes se senten menyspreades pels reis. Creuen que no han estat a l'altura quan han hagut d'enfrontar-se a situacions complicades a la seva vida.

Letícia és conscient que hi ha de mantenir una certa distància, sobretot pensant en el bé de la institució. Per això, evita en tot moment les trobades amb la família més propera al marit. Els últims escàndols que han protagonitzat només poden tacar encara més la Corona.

Cristina sent que podria assumir un altre rol dins de la reialesa. Sobretot després de separar-se del seu marit, que havia estat fins ara el principal obstacle perquè es portés a terme aquest acostament. En qualsevol cas, sempre li han demanat que se'n desvinculés completament perquè canviés la situació.

Per la seva banda, Helena troba a faltar una mica més d'ajuda per part del rei. Sobretot els últims dies, que ha hagut de fer front a una sèrie de problemes familiars.

Foto de la reina emèrita Sofia agafada del braç de Letícia al funeral de Constantí de Grècia.
Tota la família es va reunir al funeral de Constantí de Grècia, tot i que Letícia va intentar evitar-ho | Twitter

El comportament de Froilà i Victòria Frederica també ha influït molt en aquest distanciament. El fill gran de Marichalar s'ha vist implicat moltes vegades en baralles i discussions nocturnes, cosa que ha provocat la reacció de la seva mare, que l'ha fet viure amb el seu avi.

Letícia se sent sola en aquesta lluita

Letícia té la sensació que les germanes del seu marit els estan desafiant. Creu que han muntat un front comú contra ells i , a més, compten amb la complicitat dels emèrits. I és que encara que ja no estiguin a primera línia, continuen tenint molt de pes en les decisions de la família.

Pel que sembla, segons recull la revista, la relació és inexistent amb els familiars de Felip. Fins al punt que els reis s'assabentarien d'alguns canvis importants a la vida de la seva família per mitjà de la premsa.

Molt haurien de canviar les coses perquè les cunyades reprenguessin la seva amistat. Al principi, la reina mantenia una estreta relació amb Cristina. Però, arran d'esclatar el cas Noos, es va acabar trencant.

Letícia intenta fer tot el possible per mantenir la institució apartada de qualsevol polèmica. A més, té clar que les infantes i els emèrits ja no hi pinten res.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp