Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jordi Cruz

Jordi Cruz, espantat en veure que ella se n'ha anat sense pensar-s'ho

Jordi Cruz s'ha quedat de pedra

Jordi Cruz està gaudint al màxim de la nova temporada de MasterChef Celebrity, però també està patint en haver d'acomiadar concursants molt especials com Ruth Lorenzo. Això sí, el seu pes més gran l'ha viscut en l'última gala en veure Maria Zurita marxar de les cuines de sobte.

La cosina del Rei ha patit una indisposició que ha preocupat molt el cuiner. Afortunadament, tot ha quedat en un petit ensurt.

Jordi Cruz assisteix atònit a la fugida

El prestigiós xef ha viscut a l'últim programa un dels moments més preocupants de totes les edicions. I així ho han reflectit les cares d'ell i dels altres membres del concurs.

Tot ha passat durant la prova d'exteriors. Maria estava cuinant amb els seus companys quan, de sobte, ha començat a sentir-se malament. Ha dit a Escoté: «M'estic marejant». La dissenyadora ràpidament li ha dit que parés de treballar i li ha ofert aigua, però la neboda de Joan Carles I seguia sense trobar-se bé i, per això, ha dit: «He de sortir». Encara més, en aquell moment s'ha dirigit nerviosa i ràpidament a l'equip que treballa darrere de les càmeres: «M'estic marejant, m'estic marejant».

Un membre de MasterChef Celebrity l'ha tret de cuines i l'ha assegut en una cadira. Allí ha rebut les atencions pertinents davant la preocupació dels seus companys, de Jordi i dels altres membres del jurat.

Afortunadament, tot ha anat bé i la concursant s'ha recuperat. Després ha explicat què li havia passat: «He començat a veure doble. Em tremolaven les cames, em tremolava tot i ningú no em sentia, sembla que no tenia veu. He estat a punt de desmaiar-me».

Imatge de María Zurita, la cosina del rei Felip VI
Jordi Cruz ha vist com Maria Zurita es trobava malament en ple concurs | GTRES

Jordi Cruz consola Maria Zurita

El propietari del restaurant ABaC ha respirat tranquil quan ha vist Zurita tornar a cuinar. Un retorn que ha estat molt ben acollit pels altres concursants, que no han dubtat a donar-li afecte.

Ella ha reconegut que se sentia culpable per deixar-los sols cuinant, malgrat que el seu lloc havia estat ocupat per un amic d'Escoté. Ens estem referint a Luis Mengual, de Maestros de la costura.

Tots els participants han intentat tranquil·litzar-la i explicar-li que no s'havia de preocupar de res. Tot i això, ella ha dit sentir-se realment malament per les conseqüències de la seva indisposició i no ha deixat de demanar-los disculpes. Per aquesta raó, Jordi s'ha vist en la necessitat d'intervenir.

El català s'hi ha dirigit al final de la prova per dir-li: «Per què portes tan malament trobar-te malament?». I la resposta que li ha donat entre llàgrimes ha estat: «Perquè no m'agrada deixar la gent penjada. A casa meva m'han educat a esforçar-me sempre al màxim i a donar el màxim de la meva potència.[...]Estic intentant donar el 100%, però el que passa és que encara no es nota».

Paraules davant les quals Cruz i els altres han respost amb uns aplaudiments i crits per a Maria amb el propòsit d'animar-la.

En xarxes també ha rebut ànim i afecte després del contratemps per part d'alguns espectadors, però altres han tirat d'humor per donar el seu punt de vista sobre els fets. D'aquí, missatges com «La seva indisposició és pura genètica, poses a treballar un Borbó dues hores i es mareja».