Primer pla de María Patiño plorant

María Patiño confirma els rumors i revela els seus sentiments

María Patiño decideix declarar els seus sentiments a la persona a qui tant suport dona

A través de les xarxes socials, María Patiño ha mostrat la seva opinió sobre un dels famosos més destacats del moment. I les paraules de la presentadora de Socialité no han deixat ningú indiferent.

El posicionament de María Patiño

Sembla que no hi ha el terme mitjà en el posicionament dels periodistes i presentadors de Telecinco respecte al cas de Rociíto. Posar en dubte qualsevol testimoni de Rocío Carrasco sembla que t'encasella completament a favor d'Antonio David Flores. En canvi, si desconfies d'Antonio David, sembla que et situen també en contra de Rocío Flores.

Així, sembla una mica complicat el fet que els personatges públics exerceixin lliurement la seva professió, perquè tot el que tingui a veure amb la filla de la Jurado es resumeix en «amb ella o sense ella». I sembla que María Patiño es trobava més aviat al «sac» dels incrèduls del testimoni de Carrasco fins al maig del 2021.

María Patiño i Antonio David Flores
María Patiño admet que estava equivocada | Trendings

Inicialment, María Patiño i Rocío Carrasco van tenir diversos enfrontaments durant l'estrena de la docusèrie. Un dels més destacats va ser quan la filla de la Jurado va retreure a Patiño no haver explicat el succés de Chipiona, que, segons Rociíto, Antonio David l'hauria intentat tirar per la finestra, succés de què María Patiño era coneixedora.

En canvi, María es va justificar dient que en aquell moment no es portaven gaire bé. «La nostra relació era dolenta per temes de premsa, no per una altra qüestió, perquè personalment no has tingut un problema amb mi ni jo amb tu... Estaves emprenyada», es va justificar Patiño.

Patiño, directament i indirecta, s'ha enfrontat a Fidel Albiac i a Rociíto, per això molts li van posar l'etiqueta del bàndol d'Antonio David. En canvi, el testimoni de Patiño va semblar canviar quan va sentir el testimoni de la protagonista sobre el seu fill, lloant Carrasco. «M'ha calat. Ha posat el seu fill per sobre de tot, d'ella mateixa, de les seves necessitats, de la imatge pública i això és l'essència de ser mare». Des d'aquí, Patiño va començar a creure fermament al testimoni de la filla de la Jurado.

El canvi dràstic d'opinió de María Patiño

María Patiño va canviar d'opinió en conèixer el testimoni complet de Carrasco. Així, la presentadora de Socialité no ha dubtat a mostrar el seu suport a la protagonista de la docusèrie en nombroses ocasions. És més, a principis d'aquest mateix any, Patiño arrencava el programa despatxant-se contra els Mohedano, Antonio David i Rocío Flores.

A finals de setembre, vam poder veure a En el nombre de Rocío una discussió entre María Patiño i Rosa Villacastín. Mentre Villacastín criticava Rociíto d'haver parlat ara per guanyar diners, María Patiño va defensar Carrasco.

«Es diu moltes vegades que Rocío havia d'estar en silenci, i jo em pregunto: quants fills callarien si diguessin de nosaltres que ens aprofitem del dolor de la nostra mare quan està patint un càncer? Quants callarien? Estic convençuda que cap», va afirmar Patiño en defensa de la protagonista de la docusèrie.

Davant les paraules de María, Rosa Villacastín va decidir utilitzar les xarxes socials per enfrontar-se a la seva companya. A més, la periodista va expressar que la inclinació de Telecinco cap a Rocío Carrasco havia portat la cadena televisiva a baixar les xifres d'audiència.

«María Patiño, tan justiciera que ets, et sembla normal que Rocío odiï totes les persones que més estimava la seva mare? I la seva filla? I el seu fill, per què no el veu? Aquestes defenses numantines, sense discrepància, les està pagant la cadena».

Davant les preguntes a Twitter de la seva companya, María Patiño va decidir contestar. Sorpresa, va confessar que li havia costat molt «veure i entendre la realitat». A més, Patiño convidava Rosa a mantenir una conversa amb ella per explicar-li la seva postura.

I és que, sens dubte, María Patiño opina haver obert els ulls i conèixer la veritat sobre Rocío Carrasco, per això, el seu darrer missatge a Twitter ha estat de suport a Rociíto. I és que ja no és cap secret el fet que Patiño dona suport i creu fermament el testimoni de la filla de «la más grande».