Jordi Évole amb el seu premi Ondas

Jordi Évole llança un zasca a Santiago Abascal

El català ha ironitzat sobre la situació que pateix Catalunya

Jordi Évole va ser un dels premiats durant la gala dels premis 'Ondas', gràcies al seu programa Salvados, del qual recentment ha cedit el testimoni a Gonzo com a presentador.

Évole troleja el líder de VOX

El català va pujar a l'escenari a recollir el premi, davant tot el públic que el va rebre amb un càlid aplaudiment. Com tots els premiats, Jordi Évole va voler agrair tot el seu equip per l'esforç realitzat, no només durant aquest darrer any, sinó per tota la trajectòria del programa.

  

Durant el seu discurs, el comunicador va llençar un dard enverinat al líder de VOX. Évole va bromejar amb l'estatueta que té forma de cavall dient que «és molt bonic aquest cavall, sobretot sabent que aquest mai el muntarà Abascal». El català va ironitzar sobre això, ja que Santiago Abascal acostuma a muntar a cavall. El polític ha deixat alguna imatge icònica d'ell a sobre del seu cavall.

Agraïments a Bunafuente

A banda d'això, Évole va dedicar unes paraules a companys seus de professió. «Em fa molta il·lusió compartir aquest Ondas amb professionals als quals admiro i dels que he après moltíssim, com Andreu Buenafuente», va agrair.

  

Abans d'acabar, el que va ser conegut durant un temps com 'El Follonero', va deixar escapar una altra broma. «Per cert, crec que diversos de vostès han vingut des de fora de Barcelona. Porten ja hores aquí a la ciutat, els han robat ja», va ironitzar Jordi Évole.

També et pot interessar...