Presentador Jordi González al plató de Supervivientes

El canvi en Jordi González que desconcerta a tot 'Supervivientes'

El presentador també ha estat molt criticat en xarxes socials pel seu to de veu

Jordi González ha reaparegut en un plató de Telecinco després de gairebé un any d'absència. El presentador ha tornat a posar-se sota els comandaments del debat de 'Supervivientes', que ha estat batejat amb el nom de 'Conexión Honduras'.

No obstant això, el seu retorn a la televisió ha estat entelat per un problema en la veu, que no ha passat desapercebut per a molts usuaris en xarxes socials. Malgrat que al plató no es va fer cap comentari sobre el canvi en la veu de Jordi González, els espectadors sí que van percebre un cert to nasal del qual s'han fet ressò a través de Twitter.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Els fans de 'Supervivientes' especulen sobre el canvi de veu de Jordi González

Les xarxes socials s'han incendiat amb l'estrena de 'Supervivientes: Conexión Honduras', i no només per l'aparició de Gloria Camila en ple enrenou mediàtic pel documental de Rocío Carrasco, sinó també per la reaparició de Jordi González a Telecinco.

Des de l'inici del programa, molts usuaris van començar a manifestar la seva preocupació per l'estat de salut del presentador català, ja que molts van percebre un estrany canvi en la seva veu que, desconeixem, si serà a causa d'un refredat o alguna congestió nasal.

«Soc jo o la veu de Jordi González és molt diferent? Sembla congestionat el pobre…» o «Veig Jordi González molt rar parlant, li passa alguna cosa? Està com amb veu de nas. Espero que estigui bé i sigui només una mica de refredat», assenyalava un altre usuari preocupat.

Jordi González, convertit en el focus de les crítiques en xarxes socials

Tot i això, no tots els missatges van ser de preocupació perquè hi va haver qui va aprofitar aquest canvi en la seva veu per criticar la tasca del català com a presentador, ja que es tracta d'un professional que sempre ha generat força rebuig popular.

«Jordi González és un pèssim presentador. Que el treguin d'aquí ja perquè no pinta res. És desagradable, no té empatia, es nota que fa aquest treball amb menyspreu, es creu superior i es nota… I per damunt la seva veu i la seva pinta de malalt ahir donaven una angúnia tremenda. Fora Jordi!», assenyalava un usuari.

Fins i tot hi ha hagut qui ha estat força cruel amb Jordi González, i ha escollit l'humor per referir-se a la nova veu del presentador: «Què li passa a Jordi González a la veu? Està refredat? Se li mou la dentadura? Té un pírcing a la llengua? És que vocalitza fatal». «Si us plau, dir-li a Jose Luis de los Morenos que surti del cos de Jordi González i li retorni la seva veu original…», afegia un altre en to d'humor.

El públic de 'Supervivientes' suspenen a Jordi González per la seva passivitat

Però, més enllà de fer-se ressò del canvi de veu de Jordi González, els espectadors també han posat l'accent en el to de veu del presentador. És a dir, segons han assenyalat molts usuaris en xarxes socials, el català no té l'entusiasme necessari per presentar un dels programes més vistos de la televisió, i han carregat contra la seva suposada desgana i passivitat a l'hora de fer la seva tasca.

Alguns dels comentaris més destacats han anat encaminats a exigir la dimissió del presentador, mentre que altres han optat per la ironia i 'memes' molt divertits per referir-se al poc carisma de Jordi González: «L'entusiasme de Jordi González en entrar al plató de #ConexiónHonduras1. Si no tens ganes de presentar un dels formats amb més èxit d'Espanya, NO ho presentis. És que no canvia, ni amb nou mesos fora de la TV». «Tinc les mateixes ganes de tornar a classe que les que té Jordi González per presentar #ConexiónHonduras1», afegia un altre.