Jordi Sánchez promocionant una pel·licula

Jordi Sànchez sense paraules en veure l'última foto del seu gran amic de 'LQSA'

L'actor català veu reapareixer el seu amic amb motiu d'una data molt especial

Jordi Sànchez sap que el seu amic és, sens dubte, l'actor més estimat de La que se avecina. L'absència de José Luis Gil pesa massa entre els seus seguidors, que estan atents a qualsevol notícia sobre el seu estat de salut. Fa un any, un ictus va irrompre a la vida de l'actor i el seu món va trontollar.

Afortunadament, l'amic de Jordi va aconseguir superar-lo, però avui dia encara pateix seqüeles que dificulten el seu retorn a la televisió. La família informa amb compte gotes sobre la seva evolució i comparteixen alguna foto de José Luis. L'última va ser quan va complir 65 anys i un calfred va recórrer entre tots els fans de la mítica sèrie de Telecinco.

Jordi Sànchez veu l'última foto de José Luis Gil

L'actor de Barcelona sap que els eu amic José Luis continua lluitant contres les seqüeles que pateix després de l'ictus que va patir a finals del 2021. Un cop dur que va truncar la seva carrera, però del qual a poc a poc s'està recuperant. La seva filla Irene és qui ha esdevingut portaveu de la família i qui explica l'evolució de la salut del seu pare.

De moment, l'amic de Jordi segueix apartat del món de la interpretació, encara que els creadors de La que se avecina continuen comptant amb ell. De fet, van modificar el paper d'Enrique Pastor i van justificant la seva absència: li han regalat a José Luis l'oportunitat de seguir a la ficció posant la veu en off. El seu fidel company català a la sèrie confia que aviat tornarà aviat per treballar amb ell.

Tanmateix, la poca informació que se'n sap es comparteix a través de les imatges que publica la seva filla a Instagram. Ara, Jordi Sánchez ha vist en la seva última foto que José Luis ha celebrat el seu 65è aniversari. El barceloní ha vist l'actor amb bon aspecte, però encara són evidents les seqüeles que pateix i que li impedeixen tenir una vida normal. La seva família hi està molt atenta, així com els seus amics i companys de professió que acudeixen a visitar-lo.

Una d'elles va ser Cristina Medina, la irreverent Nines, que malgrat la lluita contra el càncer, no va dubtar a anar a veure el seu company per donar-li ànims. De fet, va convèncer José Luis per anar a rehabilitació aquell dia. «A més d'alegrar-nos la tarda, va aconseguir que s'animés a baixar a rehabilitació, malgrat la pluja. Gràcies», va publicar la filla de l'actor.

José Luis Gil va celebrar un any més després de l'ictus

La família de José Luis Gil sap com n'és d'important celebrar cada dia com un regal. Quan va patir l'ictus, es van témer el pitjor, però sortosament va aconseguir superar-lo. Ara no hi ha dia que l'entorn de l'actor no agraeixi cada moment que els regala la vida.

Com no podia ser altrament, que l'actor celebrés els 65 anys va ser una gran alegria. Han estat mesos molt complicats i ara, que poc a poc es va recuperant, ho volen compartir amb tots els fans de la sèrie.

Imatge de Jordi Sànchez i José Luis Gil.
L'actor de Barcelona desitja que José Luis Gil es recuperi aviat. | Instagram

La seva filla, la seva dona i l'actriu Ana Ruiz, gran amiga de Gil, van estar presents en un dia tan important per a l'amic de Jordi. No va poder faltar un pastís amb l'espelma i els millors desitjos per a un any més a la vida de l'actor. «L'any que ve més i millor!!», va afegir Irene amb la bonica instantània.

Ràpidament, els missatges de felicitació van respondre a la publicació alegrant-se en veure José Luis i animant-lo a seguir lluitant. «Vingaaaaaa, quina recuperació, José Luis», publicava Juan Echanove. «Els grans cims es conquisten amb paciència temps i constància, a més de l'afecte de qui t'estimem i apreciem», assenyalava Ainhoa Arteta.

Ara com ara, encara que la recuperació és lenta, l'evolució de l'amic de l'actor de Barcelona és molt positiva. Gil és un dels actors més estimats pel públic i tots esperen poder tornar a veure'l a La que se avecina.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp