Nou revés per a la Família Reial: s'ha quedat sense feina

La parella de Victòria Frederica ha hagut de cancel·lar els seus plans

Victoria Federica
L'actual parella de Victòria Frederica s'ha vist afectat per les noves restriccions a l'oci nocturn | Catalunya Diari

La crisi sanitària i les conseqüències derivades per culpa d'aquesta han afectat moltíssima gent i sembla que les persones pròximes a la Família Reial no han quedat exempts d'això. 

Fa tan sols uns dies que van comunicar les noves mesures de seguretat imposades pel govern espanyol amb l'objectiu de frenar els rebrots: la prohibició de fumar al carrer si no es pot complir una distància mínima de dos metres i el tancament d'oci nocturn, que com a més tard pot estar en marxa fins a la una de la matinada. 

Les conseqüències de les noves mesures de seguretat

Això ha suposat un canvi radical en Jorge Bárcenas, la parella de Victòria Frederica, que ha estat tot l'estiu treballant com DJ resident en el festival Starlite, alhora que gaudia d'unes vacances amb la seva parella.  No obstant això, les noves mesures sanitàries han provocat que el seu escenari de treball sigui clausurat per l'organització i que ell hagi hagut de cancel·lar les actuacions que tenia previstes allí. 

«A conseqüència de la publicació en el BOJA datat el diumenge 16 d'agost, es prohibeix als Espectacles Públics l'obertura a partir de les 1.00 a. m.», comença manifestant el comunicat emès. «Pel que Starlite Catalana Occident es veu obligada a reduir l'horari d'obertura del festival i a cancel·lar les actuacions i concerts que tenia programats en l'escenari de la Zona Sessions a partir d'aquesta hora». 

Nova feina

Malgrat que es tracta d'una gran garrotada professional per a l’actual parella de la neboda de Felip VI, ell no s'ha pronunciat sobre el tema. Encara que si que ha aprofitat les seves xarxes socials per a promocionar el seu nou treball com a DJ en el club Tonteo de Marbella.

D'altra banda, també està aprofitant per a gaudir d'una gran època estival de la mà de Victòria Frederica, aprofitant les platges del lloc en el qual està treballant.


Comentaris

envia el comentari