La denúncia de Kiko Jiménez que pot sortir-li molt cara a Gloria Camila

Gloria Camila haurà de demanar perdó públicament

Imatge de Gloria Camila Ortega i Kiko Jiménez
Kiko ha decidit demandar a Gloria Camila per unes declaracions que va fer en un programa de televisió | Twitter

La guerra entre Kiko Jimenez i Gloria Camila Ortega sembla que encara està lluny d'acabar. Després que Kiko Jiménez s'hagi recorregut tots els platós de televisió per airejar les intimitats de la parella i posar verda a la filla de Rocío Jurado, ara sembla que la història faria un gir més i seria una altra vegada ell qui voldria parar-li els peus a la jove, demanant-li explicacions per unes declaracions que va fer i que ara podrien costar-li molt cares.

Segons ha explicat Kike Calleja a 'Sálvame', Kiko Jiménez hauria interposat una demanda a la seva exparella per haver dit públicament que l'actual xicot de Sofía Suescun tindria mals hàbits, els mateixos que haurien ajudat al fet que la relació amorosa entre ells dos acabés. Aquestes declaracions deixen en compromís al col·laborador de televisió i per aquest motiu ha decidit prendre mesures molt dures contra Gloria Camila.

Concretament, el jove ha interposat una demanda legal contra Gloria Camila en la qual demana com a compensació vint mil euros i, a més, l'obligació d'haver de deixar-se en evidència en un mitjà de comunicació perquè la imatge de Jiménez quedi totalment lliure de qualsevol insinuació que pugui perjudicar-lo públicament.

Una nova oportunitat per a Kiko Jiménez

Encara que mesos enrere Kiko Jiménez va intentar fer-se amb una cadira al plató de 'Sálvame', la seva rivalitat amb Rafa Mora el va deixar fora de combat, quedant-se sense l'oportunitat que tant desitjava, en el programa més exitós de Telecinco. Ara, aprofitant que els col·laboradors titulars es troben de vacances, sembla que els directors del programa han decidit donar-li una oportunitat a Jiménez, el qual assisteix regularment al plató del programa.

Ja veurem com resol aquest nou camí judicial i si el jutge li dona la raó a Kiko Jiménez, o bé posa la balança de la banda de la filla de Rocío Jurado i José Ortega Cano.

Gloria Camila torna a reviure un dels pitjors malsons del passat

La tieta de Rocío i David Flores ha tornat a ser el blanc de la diana. No obstant això, aquesta vegada el dard ha estat llençat per Lucía Pariente, la mare d'Alba Carrillo, fet que no ha agradat gens a la colombiana, la qual ha sortit a defensar-se.

L'any 2017 van concursar juntes a 'Supervivientes', però allà no es van fer amigues, i sembla que tres anys més tard els ressentiments que es van crear al programa encara estan vius. 

«Complicat va ser viure amb una dona rabiosa i maleducada que estava protegida pel seu pare, una envejosa bulímica, un masclista, dues ximples repetides, una vella i una italiana boja. Els mencionats van fer tot el possible per tenir ofici i treball a la televisió. Penosos», va escriure la mare de la model al seu perfil de Twitter. 

En el seu missatge li va dedicar paraules a diversos dels companys amb els quals va compartir reality, però les paraules que li va dedicar a la germana de Rocío Carrasco, «envejosa bulímica», van ser molt feridores i l'aludida no ha volgut mantenir-se al marge. 

«Ara em trobo que la senyora Lucía Pariente segueix donant la nota. Segueix rebentada. No és feliç si la resta ho són. Amargada es diu», ha estat la resposta que li ha oferit Gloria Camila a través d'Instagram a la mare d'Alba Carrillo

«Jo per sort no pateixo aquesta malaltia, però sí que fa un any vaig patir una pèrdua de pes per estrès emocional i mental. Això significa que per més que jo vulgui menjar o mengi, m'aprimo igual pels nervis».

«Em vaig quedar en 47 quilograms sense buscar-ho, quan el meu pes ideal és de 54/55 quilograms, i us asseguro que és una cosa molt seriosa com per riure. M'agrada el meu cos, sempre m'he estimat», va afirmar la filla d'Ortega Cano, demostrant el seu desacord amb les paraules de la seva excompanya i fent al·lusió al greu d'utilitzar un trastorn alimentari per criticar-la.


Comentaris

envia el comentari