Jorge Berrocal.

Jorge Berrocal, la 'joguina trencada' de 'Gran Hermano' que viu una nova i feliç vida

Jorge Berrocal viu un bon moment personal i professional després del seu pas per la primera edició de 'Gran Hermano'

Agradi o no, 'Gran Hermano' és un dels programes que ha passat a formar part de la història de la televisió del nostre país. És el primer reality que va tenir Espanya i el seu èxit va ser irresistible tot just començar a emetre's. Sobretot, gràcies a la novetat del format, al treball de Mercedes Milá i als seus primers concursants, entre els quals hi havia Jorge Berrocal.

El saragossà va destacar per viure la primera història d'amor del concurs amb María José Galera i també per una frase ja mítica. Sí, aquella que deia: «'Quién me pone la pierna encima para que no me pete la cabeza?'».

No va guanyar el programa, la seva relació es va trencar i va protagonitzar tota mena d'enfrontaments amb qui havia estat la seva parella als platós. Temps després, va deixar la televisió i va ser considerat per molts una «joguina trencada» de 'Gran Hermano'. Però la veritat és que ara té una vida feliç i plena, tant en l'àmbit personal com professional.

Jorge Berrocal i el seu passat televisiu després de participar a 'Gran Hermano'

Jorge es va donar a conèixer l'any 2000 com a saragossà de 25 anys i militar. Va ser un dels valents que va decidir participar en un format inaudit al nostre país. Per descomptat, el seu recorregut no va deixar indiferent ningú.

Es va enamorar completament de María José i ho va passar molt malament quan ella va marxar. Per aquest motiu, dies després que fos expulsada, va decidir abandonar l'experiència. En sortir de la casa, es va trobar amb informacions que no esperava, com que la seva parella havia exercit la prostitució en el passat.

Maria José Galera amb ulleres davant dels mitjans
Jorge Berrocal va viure a 'Gran Hermano' una història d'amor amb María José Galera | EuropaPress

Tot i això, va apostar pel seu amor i junts van ser protagonistes de revistes i programes. Però també ho van ser quan van trencar la relació pocs mesos després. Això sí, en aquest cas, per intercanviar-se tota mena de retrets i per viure baralles totalment vergonyoses.

La fama de 'Gran Hermano' el va convertir en col·laborador de 'Crónicas Marcianas'. Després, va seguir provant sort al món de la televisió participant a 'Hotel Glam' i, fins i tot, a 'Gran Hermano: el Reencuentro'. Després de tot, va decidir allunyar-se del focus mediàtic.

La vida actual de Jorge Berrocal

Ja fa anys que Berrocal no trepitja un plató de televisió. Ara ha optat per una vida anònima, en la mesura del possible, i allunyada de la petita pantalla.

Actualment viu a Màlaga amb la seva dona, Marina Soares, que té 13 anys menys que ell. Es van conèixer el 2011, van congeniar i el 2016 van decidir passar per l'altar.

Una dona a qui ha arribat a definir com a «Perla Negra de Cap Verd que brilla al món d'avui. Però ella és lleonesa abans que res, de la Vall de Laciana».

Fotografia de Jorge Berrocal amb la seva dona
Jorge Berrocal està feliçment casat i viu a Màlaga | Instagram

En ella ha trobat una perfecta companya que l'omple de felicitat. Com ha confessat, és l'amor de la seva vida.

Professionalment, no se sap amb exactitud a què es dedica l'exconcursant de 'Gran Hermano'. A 'Outdoor' es va revelar que podria treballa com a redactor d'un portal digital.

A més, és molt actiu a les xarxes socials. Així, sempre publica imatges diàries a Instagram per als seus 2.845 seguidors. 

Hi mostra els canvis d'estil, les festes nadalenques amb la família a Lleó, la seva manera de posar-se en forma o les seves escapades en parella.