Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jorge Fernández, presentador de 'La Ruleta de la Suerte'.

Jorge Fernández atura 'La Ruleta de la Suerte': mai s'havia vist res similar

Jorge Fernández, «en xoc» davant el moment històric que ha presenciat

Fa molts anys que Jorge Fernández és al capdavant de La Ruleta de la Suerte. El presentador d'Antena 3 ha viscut situacions infinites amb els concursants del programa a l'hora de resoldre els panells.

Allà pel 18 d'abril de 2006, Antena 3 emetia el primer programa de La Ruleta de la Suerte. Després d'una mica més de cinc anys a Mediaset, el format tornava a la cadena d'Atresmedia amb Jorge Fernández al capdavant. Des dels seus inicis han passat més de 16 anys i hem pogut veure panells de moltes classes.

Imatge de Jorge Fernández, presentador de La Ruleta de la Suerte a Antena 3
Jorge Fernández atura La Ruleta de la Suerte després de passar un fet històric | Antena 3

Des de victòries clares fins a altres in extremis. Però el que ha passat fa unes hores deixa clar que el concurs d'Antena 3 encara ens té preparades moltes sorpreses.

Jorge Fernández «en xoc» pel que ha passat a La Ruleta de la Suerte

Després de fer un molt bon programa, la concursant Rocío entrava a la gran final amb un premi acumulat de 2.350 euros.

Aquesta vegada, Jorge Fernández li ha posat un repte més complicat. Com sempre es fa, el presentador li ha donat una sèrie de consonants que gairebé no ajuden el participant a resoldre el panell. D'una banda la R, de l'altra la S, després la i finalment la Y.

Seguidament, Jorge Fernández li donava una que feia veure la llum a Rocío.

Un concursant de 'La Ruleta de la Suerte' va deixar tothom bocabadat
La Ruleta de la Suerte ha viscut un dia històric | Antena 3

Poc després, li tocava triar tres consonants i una de vocal extra. Així, la concursant es quedava amb la N, la i la D, i com a vocal escollia la U. Una elecció poc habitual, però en tenia un perquè.

El cas és que amb les lletres que li va donar Jorge Fernández ja tenia la resposta. Per aquest motiu, Rocío va escollir les lletres requerides per completar el panell. Cosa que va impactar a Jorge Fernández, que no es creia el que estava presenciant: «Estan totes, la saps no?», li preguntava.

Seguidament, el panell demostrava que Rocío no havia triat aquestes lletres perquè sí. Per primera vegada a la història de La Ruleta de la Suerte, una concursant havia fet el panell abans que comencessin els deu segons dels quals comptava per resoldre'l: «Ho tens sencer».

Moment històric al programa presentat per Jorge Fernández

Com que l'exmodel no havia vist res igual en els 16 anys que porta conduint el programa, demanava a la seva concursant que no corregués. Volia gaudir el moment. «M'ho penso prendre amb tranquil·litat perquè jo crec que en els 16 anys no ha passat mai això».

Jorge Fernández i Laura Moure, l'hostessa de 'La Ruleta de la Sort'
La Ruleta de la Suerte ha viscut una gesta mai vista en els 16 anys de programa | Atresmedia

Després de tenir clar que era la primera vegada que es resoldria un panell totalment fet, Jorge Fernández deia a Rocío. «Res d'anar corrent, em quedaré una estoneta veient el panell així. Mai ha passat això i, quan no passa res en 16 anys, cal gaudir-ho i viure-ho».

Pocs segons després, el presentador donava el vistiplau perquè resolgués el panell: «Rocío, tres sinònims, deu segons i temps».

«Que fort, molt heavy això»

Com que el panell ja estava resolt, la històrica concursant només va haver de llegir el que posava el panell. «Confús, dubtós i fosc». Després de pronunciar-ho, el públic cridava i aplaudia d'emoció davant d'aquest fet històric.

Cosa que Jorge Fernández seguia sense donar crèdit. «Que fort, molt heavy això». Com a conclusió, el premi que es va emportar no va ser el desitjat cotxe, però van ser 5.000 euros. Així, Rocío deixava el concurs amb un premi final de 7.250 euros.