ÚLTIMA HORA

🚄 Una avaria entre Sants i Plaça Catalunya provoca retards a les línies R1, R3 i R4

Jorge Fernández destapa el truc per saber si pateixes la seva malaltia

El presentador s'ha sincerat amb els seus seguidors en xarxes socials

Fotografia del presenador Jorge Fernández somrient mentre surt del cotxe
Jorge Fernández ha donat nous detalls de la seva malaltia | GTRES

Sense cap mena de dubte, un dels presentadors més estimats de la televisió al nostre país és Jorge Fernández, qui de dilluns a divendres està al capdavant del concurs 'La ruleta de la suerte' a Antena 3, que compta amb una audiència molt fidel.

En els últims mesos, el basc ha sigut notícia però no pel seu treball sinó per la seva vida personal i, en concret, perquè ha patit una malaltia que l'ha portat a experimentar un canvi notable físicament. Exactament pateix acumulació i intoxicació per metalls pesants, de la qual, a poc a poc, està recuperant-se com així ho demostra la seva imatge actual. Ara ha volgut tornar a donar detalls d'aquesta patologia, en pro d'ajudar a moltes altres persones que la tinguin i que no ho sàpiguen.

Jorge Fernández se sincera a Instagram

Com ja ha fet en altres ocasions, el presentador ha fet ús del seu compte d'Instagram per fer saber sobre la malaltia que pateix, on el seu objectiu no és altre que conscienciar a la societat i poder servir d'ajuda als que estan passant ara pel mateix, fins i tot potser sense saber-ho. Així, ha publicat en el citat perfil un text en el qual explica que, en l'actualitat, «les intoxicacions per metalls pesants i altres substàncies químiques són considerades malalties ocultes».

De la mateixa manera, sobre aquestes ha afegit que «heu escoltat moltes vegades això d'aquest producte té nivells de mercuri, plom, arsènic, níquel...Que estan fora de perill per al nostre organisme. La veritat és que NO HI HA un veritable rang de tolerabilitat, ja que cap metall tòxic té cabuda dins del metabolisme normal de les nostres cèl·lules, i l'únic que pot fer és produir mal».

En aquest punt, Jorge Fernández ha volgut incidir en un missatge per a la població: «Tingueu en compte que aquesta acumulació diària d'aquests tòxics és molt nova per al nostre organisme. I les nostres cèl·lules mai han tingut la capacitat d'abordar aquesta intoxicació a la qual ens veiem sotmesos diàriament amb tot el que inhalem, mengem i ens posem en la nostra pell».

Precisament, el presentador ha optat en aquest instant per exposar quins elements poden provocar la malaltia que ell afronta. Així, ha parlat del mercuri del peix, del plom dels cosmètics, de l'alumini del desodorant o de l'arsènic dels cereals. Això sense oblidar tampoc el tefló i l'alumini existent en les paelles que fem servir per cuinar.

A continuació, no ha dubtat a explicar que tots aquests citats elements porten amb si els problemes que ara ell pateix: «Cada dia tenim una miqueta d'aquests tòxics 'tolerables' circulant per la nostra sang. Fins que deixen de ser-ho (tolerables) i sorgeixen els problemes metabòlics, endocrins, immunitaris... que no saben diagnosticar-nos».

El truc per descobrir si es pateix la malaltia

En aquest afany per ajudar a persones que estan passant pel que ha experimentat ell, Jorge Fernández ha optat per donar un truc, en el qual ha exposat quina és la manera de poder aconseguir un diagnòstic com el que a ell se li ha realitzat. Així, ha manifestat: «Si us sentiu malament després de mil analítiques sense que us trobin res, seria bo realitzar-se un 'mineralograma' de cabell. És l'única manera de saber amb total seguretat si tens metalls. Amb analítiques de sang no seria suficient ni fiable».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

US SEGUEIXO COMPTANT MÉS COSES SOBRE EL QUE ANEM ACUMULANT I NO HO SABEM. Els meus analítiques em surten bé però em segueixo sentint malament! Frase molt comú veritat? Les intoxicacions per metalls pesants i altres substàncies químiques són considerades en l'actualitat com "Malalties ocultes". Els estudis de laboratori en els quals es basa actualment la medicina tradicional, són els mateixos que s'utilitzaven fa moltíssims anys. És a dir, els valors en sang de l'tòxic. Però sense tenir en compte l'adhesió d'aquestes substàncies tòxiques a les parets cel·lulars. I aquí és on hi ha el mal de debò! Heu escoltat moltes vegades allò de: "Aquest producte té nivells de mercuri, plom, arsènic, níquel, etc ... que estan fora de perill per al nostre organisme. La veritat és que NO HI HA un veritable rang de tolerabilitat ja que cap metall tòxic té cabuda dins de el metabolisme normal de les nostres cèl·lules, i l'únic que pot fer és produir mal. Tingueu en compte que aquesta acumulació diària d'aquests tòxics és molt nou per al nostre organisme. I les nostres cèl·lules mai han tingut la capacitat d'abordar aquesta intoxicació a la qual ens veiem sotmesos diàriament amb tot el que inhalem, mengem i ens posem en la nostra pell. Mercuri de l'peix, alumini de l'desodorant, plom dels cosmètics, arsènic dels cereals, tefló i alumini de les paelles amb què cuinem ... Us sembla increïble veritat? Doncs tots els dies tenim una miqueta d'aquests tòxics "tolerables" circulant per la nostra sang. Fins que deixen de ser-ho (tolerables) i sorgeixen els problemes metabòlics, endocrins, immunitaris ... que no saben diagnosticarnos. DIAGNÒSTIC: ACUMULACIÓ I INTOXICACIÓ PER METALLS PESANTS. Si us sentiu malament després de mil analítiques sense que us trobin res, seria bo realitzar-se un Mineralograma DE CABELL. És l'única manera de saber amb total seguretat si tens metalls. Amb analítiques de sang no seria suficient ni fiable.

Una publicació compartida per Jorge Fernández (@jorgefdeztv) el

D'aquesta manera, Jorge Fernández ha volgut aportar el seu granet de sorra a l'hora de visibilitzar una malaltia molt desconeguda i de la qual s'està recuperant a poc a poc, ja que li va fer perdre uns 9 quilos.


Comentaris

envia el comentari