Muntatge amb les fotos de Jorge Fernández i de Laura Moure

Jorge Fernández sorprèn Laura Moure a 'La Ruleta' amb una confessió inesperada

Jorge Fernández se sincera amb una impressionant confessió

Jorge Fernández és una de les grans cares de la nostra televisió. El popular presentador de televisió és una peça fonamental d'Atresmedia i fa dècades que està vinculat a la cadena, on ha aconseguit tenir molt d'èxit. Durant aquest temps, han anat sorgint diversos rumors sobre la seva vida.

L'alacantí fa anys que és al capdavant de 'La Ruleta', un dels programes més longeus de la nostra graella televisiva, i cada dia aconsegueix sorprendre l'audiència amb les seves ocurrències i sortides.

Imatge de Jorge Fernández i de Laura Moure a 'La Ruleta de la Suerte'
Jorge Fernández ha fet una confessió | ATRESMEDIA

Durant l'últim programa, Jorge Fernández es va aventurar a fer una inesperada confessió sobre el que més li agrada fer quan és al llit i s'acaba de despertar, cosa que deu haver sorprès molt la seva companya Laura Moure.

Sembla que el presentador no té cap problema per compartir amb l'audiència els aspectes més privats de la seva vida.

Jorge Fernández es confessa com mai abans a 'La Ruleta'

Jorge Fernández continua arrasant cada dia amb 'La Ruleta'. El programa està des del 2006 en antena i el seu èxit és inesgotable. El presentador alacantí es desenvolupa com ningú al programa, i és una peça fonamental per poder entendre l'èxit del format.

Imatge de Jorge Fernández a 'La Ruleta de la Suerte'
Jorge Fernández confessa les seves preferències | ANTENA 3

Jorge sap molt bé com entregar-se a l'audiència. La seva indiscutible proximitat i verborrea aconsegueix que connecti amb el públic. I és que el presentador no dubta a compartir aspectes molt personals de la seva vida perquè el públic el conegui una mica més.

Aquesta vegada, Jorge Fernández s'ha sincerat sobre una de les coses que més li agrada fer quan es desperta als matins i és al llit. Com a la majoria de nosaltres ens passa, a l'hivern, amb el fred, els llençols s'enganxen més i costa molt aixecar-se del llit.

El presentador no ha tingut cap problema a confessar quina és una de les seves debilitats quan això li passa. «Despertar-me, anar al lavabo i tornar al llit, em fa quedar-me tant a gust», confessava el presentador davant de tot el públic de 'La Ruleta'.

La bona relació entre Jorge Fernández i Laura Moure

S'ha especulat molt sobre la veritable relació que hi ha entre Jorge Fernández i Laura Moure. El presentador i l'hostessa de 'La Ruleta' fa molts anys que treballen al concurs, i la química i gran relació que tenen traspassa a la pantalla.

Imatge de Jorge Fernández i de Laura Moure a 'La Ruleta de la Suerte'
Jorge i Laura fan una gran parella televisiva | INSTAGRAM: @LAUMOU

Tot i això, tant el presentador com l'hostessa han desmentit diverses vegades que hi hagi alguna cosa més que una relació de treball. Jorge es va pronunciar fa uns mesos sobre aquest assumpte a la revista Men's Health.

«Sí, som parella… de feina. Fora, ella té la parella i jo la meva. De fet, a Tarifa hem coincidit moltes vegades, ella amb la seva parella, jo amb la meva, i hem sortit a sopar. És un deu. Ens portem superbé», asseverava l'alacantí.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Això sí, el presentador no dubta a lloar la seva companya cada vegada que pot ni a demostrar-li el respecte i admiració que sent per ella: «Laura és una tia fantàstica, supercarinyosa, tot l'equip des que va arribar estem encantats amb ella, i molt guai la veritat», va assegurar.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!