Imatge d'Álvaro Muñoz Escassi

La causa de la mort de Myriam, la mare d'Álvaro Muñoz Escassi

Álvaro Muñoz Escassi ha perdut la seva mare amb 78 anys

Álvaro Muñoz Escassi està passant per un moment realment delicat: la seva mare ha mort amb 78 anys. Tot va passar divendres passat 18, però la notícia no ha transcendit fins ara perquè el genet no volia que se sabés. El diari ABC ha informat del trist succés i ha donat totes les claus de la mort de Myriam Escassi i Ruiz i Crespo.

Álvaro Muñoz Escassi és una de les cares més cotitzades de la crònica social, sobretot des que surt amb la model María José Suárez. El genet manté una relació molt bona amb la seva ex, la presentadora Lara Dibildos, per això també hi ha estat present. Ell va fer el mateix quan va morir Laura Valenzuela, mare de Dibildos.

Myriam ha mort, segons informa Semana, a causa d'«una llarga malaltia», el diari ABC té totes les dades. No han sortit publicades les causes amb exactitud per respecte, però tothom sap a què equival l'eufemisme «llarga malaltia». Semana afegeix que era «un desenllaç esperat», tot i que recalca que «no menys dolorós per als seus familiars i amics».

Álvaro ha intentat mantenir el secret fins al final i ho ha aconseguit. De fet, el funeral s'ha celebrat en la seva màxima intimitat. Les restes mortals de Myriam van ser vetllades en la més estricta intimitat al tanatori de San Jerónimo. Al funeral hi van anar tots, menys el fill que té amb Lara Dibildos, perquè és fora d'Espanya.

Muntatge amb la imatge d'Álvaro Muñoz
Álvaro Muñoz Escassi ha perdut la seva mare amb 78 anys | Catalunya Diari

Álvaro Muñoz Escassi està «enfonsat»

La revista citada anteriorment assegura que Álvaro «està enfonsat», però se'n sortirà gràcies al suport dels seus tres germans. Myriam era una persona molt estimada a Sevilla i tot el seu entorn sabia que feia temps que estava malalta. El poble sevillà ha mostrat els seus condols i el genet ha rebut multitud de mostres d'afecte.

La «llarga malaltia» que ha provocat la mort de la mare d'Escassi ha estat al marge dels focus. L'ex de Lara Dibildos ha aconseguit mantenir el secret perquè no volia que els mitjans compliquessin la situació. Ell ha estat amb el seu familiar fins al final, igual que els seus germans i les seves cunyades.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

María José Suárez està sent un dels seus grans suports i la model no se n'ha separat. Està plenament integrada a la família i ella també té molt bona relació amb Lara.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!