Muntatge d'Isabel Hurtado i Yaiza Martín

Yaiza Martín i l'exdona de Ginés: què ha passat en el seu últim retrobament

Yaiza Martín s'ha vist les cares amb Isabel a un plató de televisió

Yaiza Martín és un dels personatges més controvertits que ha donat la televisió en anys. Ha sortit a la llum el seu polèmic passat i també el seu fortíssim caràcter, així com la seva mala educació, per la qual cosa va acabar expulsada de 'Supervivientes'. Característiques de la seva personalitat que ha tornat a mostrar, una vegada més, a un plató de televisió.

Yaiza les ha tret a la llum en la trobada que ha tingut al 'Deluxe' amb Isabel Hurtado, l'exdona del seu xicot. Aquest retrobament ha estat marcat per la tensió, després de sortir a la llum el 'quartet' amorós del qual han format part, i les mentides.

Yaiza Martín torna a quedar en evidència

Yaiza Martín, de la qual s'ha destapat la seva estratègia, va acudir aquest cap de setmana al 'Deluxe' per aclarir la seva relació amb Ginés. Aquest ha estat el protagonista de l'entrevista i ha parlat de com està d'enamorat i que vol estar amb ella.

La canària, però, allà també s'ha trobat amb la seva exdona. Aquesta ha acudit al plató, entre altres coses, per desemmascarar-lo. Així, ha explicat que estant ja amb Martín, li va demanar a ella una altra oportunitat. És més, també ha quedat demostrat que, estant casat, va donar la targeta de crèdit que tenia amb la seva dona a la seva parella actual.

Imatge de Yaiza Martín al plató de 'Supervivientes'
Yaiza Martín aviva la polèmica pel 'quartet' amorós. | MEDIASET

Totes aquestes veritats que s'han posat sobre la taula han tret el costat més vergonyós de Yaiza. S'ha mostrat tan vehement com sempre i ha atacat amb duresa l'exdona de Ginés. Fins i tot, ha arribat a burlar-se del seu aspecte físic.

En efecte, ha estat Kiko Hernández qui ha revelat el comportament de la canària en aquest sentit amb l'afirmació següent: «Isabel és aquí, ell és aquí i Yaiza és fora a través d'una pantalla. I durant la publicitat aquesta estava fent gestos a l'exdona d'ell sobre el pes. L'anomenava grossa. Vaja, que tu estàs amb Brad Pitt, maca. Deixa d'insultar i d'anomenar grossa a la gent, que t'ha vist tot el públic».

Martín ho ha negat, però els espectadors que estaven a plató han ratificat el que havia explicat Kiko aplaudint-lo. Una reacció que ha provocat que la canària hagi començat a cridar: «Vinga ja, que ni la miro. Volen crear un conflicte amb ella i ni la miraré». Tot i això, Lydia Lozano i María Patiño han donat la raó al col·laborador, i també ho ha fet la víctima de les burles.

Ginés Corregüela al plató del Deluxe
Yaiza Martín s'ha burlat del físic de l'exparella de Corregüela. | TELECINCO

Yaiza Martín veu sortir a la llum el que va passar darrere de les càmeres

Yaiza Martín ha estat testimoni que també s'ha mostrat el que va passar durant la publicitat del 'Deluxe'. El programa 'Socialité' s'ha encarregat de fer-ho conèixer al públic i allò que ha ensenyat no l'ha deixada precisament en bon lloc. Ella ha vist molt seriosa el moment en què el noi es retrobava amb la seva exdona. Tanmateix, després s'ha mostrat Martín rient d'Isabel i, en ser destapada en directe per Kiko, ha esclatat. 

Això sí, aquesta tibantor després s'ha transformat en rialles i actitud de menyspreu quan la canària ha descobert que ell va demanar a la seva dona tornar-hi. En ser preguntada sobre aquest assumpte, Yaiza i el seu xicot han respost presumint novament de la vida sexual que tenen i han dit: «Nosaltres parlem a casa, al llit».

I aquí no ho ha quedat tot. Martín ha estat enxampada esbufegant, 'posant cares' i rient davant les paraules de les filles del seu xicot. És més, en acabar l'entrevista ha afirmat que «surto molt bé, perquè me'n vaig amb ell». Tot mentre Isabel abandonava el plató afirmant que no volia tornar-los a veure i lamentant-se que no s'havien aclarit gaires coses.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!