Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb ulleres

Jorge Javier posa 60 condicions per trobar parella

Els seus pretendents hauran d'esforçar-se de valent

Jorge Javier Vázquez està desitjant tenir xicot, però no a qualsevol preu. I és que al presentador no li val qualsevol, sinó que vol trobar al seu home ideal, aquell que pugui complir tots els seus estàndards i amb qui vulgui passar cada segon del dia.

Es tracta d'un desig que l'estrella de Telecinco ha manifestat moltes vegades, i mai ha amagat les seves ganes de tornar a trobar l'amor després de la seva ruptura amb Paco.

Fins a l'any 2018, ell va ser el màxim suport i la persona que el va fer sentir l'amor més profund. Tant és així que fins i tot alguna vegada Jorge Javier ha mostrat la seva preocupació per no tornar a sentir això mai més.

De fet, a través de les seves publicacions a 'Lecturas' és com normalment  el conductor de 'Sálvame' sol aprofitar per sincerar-se sobre qüestions sentimentals.

Imatge de Jorge Javier posant al costat d'un cartell de la seva obra de teatre
Jorge Javier sent que ha centrat la seva vida en el treball | Instagram

Tot i que de vegades s'ha mostrat plenament feliç per la seva vida de solter sense compromís, en altres casos ha tret el costat més nostàlgic. Sí, ja que hi ha moments en què se sent sol i troba a faltar algú especial al seu costat, mostrant així el seu cansament per les relacions superficials o esporàdiques que manté.

Així, en aquest punt, sembla que es troba actualment, ja que està desitjant iniciar una relació intensa i passional. «Vull un xicot. Però no un xicot d'aquells que estàs desitjant treure-t'ho de sobre», començava escrivint al seu últim bloc de 'Lecturas'.

«No, no. Vull un xicot, xicot que em vingui de gust veure-ho contínuament, que el trobi a faltar. Que em posi calent amb una mirada i que vulgui fer sexe a cada hora», confessava.

Jorge Javier revela les qualitats que ha de tenir la seva futura parella

Després de gairebé cinc anys de solteria, Jorge Javier vol un home compromès i treballador, que vulgui gaudir de cada minut de la seva vida.

Primer pla de Jorge Javier Vázquez parlant en un plató de Telecinco
Jorge Javier Vázquez sempre s'ha posicionat a l'esquerra política | GTRES

«Que no em pregunti què fem el cap de setmana perquè n'hi ha prou que estiguem junts. Que tingui feina i que estigui content amb ell. Que tingui clar que voldrà estar tota la vida amb mi encara que després passi el que passi», assenyala a la publicació.

Malgrat que les seves primeres condicions no semblen tan difícils de complir, la cosa es complica una mica més quan s'entra en matèria política. I és que Jorge Javier no vol un home apolític, però tampoc que parli gaire sobre el tema. És clar que no accepta algú de dretes, però tampoc vol una parella que doni suport a la independència de Catalunya o sigui de la CUP.

«Que no li preocupi que Espanya estigui governada per bolivarians i comunistes. Que no li agradi Ayuso, Pablo Casado, Cuca Gamarra, Inés Arrimadas ni tots els altres. Que no parli de política», aclareix referent al tema polític.

«Però tampoc que no sigui independentista. Que no voti la CUP. Que no li preocupi la unitat d'Espanya», insisteix el company de Belén Esteban.

«Que sigui més alt i més maco que jo. Que li agradin els gossos, i que quan em conegui no em digui que no veu la tele, com si això el fes pertànyer a un selecte grup d'éssers humans. Que gaudeixi com una gossa veient el 'Deluxe'», afegeix posant sobre la taula altres aspectes importants.

Primer pla de Jorge Javier presentant Secret Story
Jorge Javier Vázquez vols a algú que respecti i admiri el seu treball | MEDIASET

Les condicions que han de complir els pretendents de Jorge Javier

Però més enllà de buscar una parella amb qui compartir aficions i pensaments en comú, el periodista català vol al seu costat una persona que li doni suport a la seva feina dins el món televisiu. A més, que sàpiga mantenir-se allunyat del món de les xarxes socials.

«Que no estigui tot el dia pensant en quina foto pujar a Instagram. Que no em tregui als seus 'stories'. Que quan anem a sopar no fotografiï cada plat del menú».

«Que no segueixi Dulceida i no participi en disputes estèrils a Twitter. Que no em pregunti si les baralles de 'Sálvame' són de veritat o si hi ha tongo a 'Secret Story', 'Supervivientes' o a la mare que va parir al dimoni. Que no es cregui res del que publica 'El Mundo'», adverteix a 'Lecturas'.

Així mateix, Jorge Javier també vol una parella que sigui optimista i que no s'enfonsi davant les adversitats. Però, sobretot, busca un home que el porti a pensar cada matí que val la pena estar junts.