Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Jorge Javier acusa de tramposa Chelo en directe

El presentador ha perdut els papers a 'Sálvame' en una discussió sobre 'GH VIP' amb la col·laboradora

Javier acusa a Chelo de tramposa en 'Sálvame'
Jorge Javier acusa a Chelo de tramposa a 'Sálvame' | Telecinco
 

El conflicte amb què juga sempre 'GH VIP' està més viu que mai en l'edició d'enguany, no només dins la casa de Guadalix on conviuen els concursants. La tensió s'ha estès aquesta vegada fins al plató de 'Sálvame', on Jorge Javier Vázquez i la col·laboradora Chelo García Cortés han protagonitzat una picabaralla i el presentador ha acabat per titllar-la de «tramposa».

Tots units contra Chelo

Com és habitual a 'Sálvame', les opinions de Chelo solen comportar discussions entre col·laboradors. Un cop més, durant un dels últims programes, s'ha aixecat una picabaralla, aquest cop sobretot amb el propi presentador.  

S'estava debatint quan tòxica havia estat la relació entre Aurah i Suso, dos concursants de 'GH VIP' que han iniciat una història d'amor dins la casa. Ell ha mostrat en diverses ocasions una actitud masclista i crítica amb la forma de vestir de la seva parella; i la jove canària s'ha mostrat conformista, tot i que en l'últim debat de GH VIP, ja va confessar al Debat de diumenge que tenia «por que Suso fos infidel fora».

Els col·laboradors de 'Sálvame' van desaprovar de seguida aquestes actituds. A tot això, Chelo va intentar justificar-ho dient que «no podem demanar a una generació de 20 anys que pensi com nosaltres» i demanant que es respectés com la seva forma de viure, tot i que pugués semblar deplorable. Les seves paraules van fer esclatar els col·laboradors, en especial a Jorge Javier, que no va ni deixar-la acabar de parlar.

Imagen de archivo de Jorge Javier Vázquez.
El presentador ha perdut els papers en ple directe | Telecinco
 

 

Jorge Javier a Chelo: «Ets una tramposa»

Mentre el presentador criticava una generació que, segons diu, «ha nascut sense haver-se de guanyar les coses, perquè ja ho havien fet generacions anteriors», l'ambient s'anava escalfant i Chelo es queixava dels atacs per part dels seus companys, que no la deixaven intervenir. 

Finalment, Jorge Javier va etzibar-li un «Si seguim el teu propi argument, tu tampoc et fas respectar. Ets una Aurah de la vida».  Es va poder percebre com el tema que s'estava tocant afectava al presentador, de tal manera que no va tallar-se a l'hora de sincerar-se del tot i titllar a Chelo de tramposa: «Ets una de les ties més tramposes que conec, dialècticament parlant».  

Chelo, sorpresa per la reacció de Jorge Javier, va donar a entendre que en moments així, al programa, tens dues opcions: o et quedes afònica o te'n vas. I Jorge Javier va decidir tancar la discussió dirigint-se amb complicitat a la resta de col·laboradors: «Parla poc, però amb trampes».