Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jorge Javier Vázquez, a la final de 'Supervivientes 2019'

Jorge Javier ho torna a fer: enfada milions d'espanyols i incomoda Telecinco

El presentador de 'Sálvame' ha opinat sobre el panorama polític actual
Jorge Javier Vázquez, a la final de 'Supervivientes 2019'
Jorge Javier Vázquez ha criticat durament el Partit Popular de Pablo Casado | Catalunya Diari

Jorge Javier Vázquez torna a estar en el punt de mira per confessar sense complexos les seves preferències polítiques i a quin partit no votaria en la seva vida. Jorge Javier ho ha deixat clar una vegada més i en aquesta ocasió ha utilitzat la seva columna en la revista 'Lecturas' per a donar fe d'això i criticar durament al Partit Popular i més en concret al seu líder, Pablo Casado.

El presentador de 'Sálvame' ha volgut aprofitar la seva columna setmanal per a fer una àcida anàlisi de la situació interna del Partit Popular que, com tothom sap, no passa per un dels seus millors moments dins del panorama polític espanyol.

Jorge Javier i la seva àcida crítica al Partit Popular de Pablo Casado

L'últim episodi que ha fet saltar les alarmes en els populars ha estat la presentació de la moció de censura al seu govern a la Regió de Múrcia per part del PSOE i Ciutadans. Després d'enfonsar-se en les eleccions generals d'abril de 2019, on només va aconseguir 66 escons, després va pujar a 89 en les següents generals, però ateses les últimes eleccions celebrades a Catalunya el passat 14 de febrer d'enguany, tan sols va aconseguir 3 escons en el Parlament.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Jorge Javier ha aprofitat que el partit liderat per Pablo Casado no acaba d'aixecar cap per a donar-li l'estocada a través de la seva columna setmanal. El comunicador ha criticat la formació popular, igual que ha fet en altres ocasions des del plató del seu programa 'Sálvame', amb les consegüents crítiques que ha rebut per part dels simpatitzants del PP.Davant la difícil situació actual del PP, Jorge Javier Vázquez ha estat molt irònic parlant del paper exercit per Pablo Casado com a president dels populars: «Quina labor més encomiable està realitzant», ha escrit el presentador de Telecinco. «Destruir-ho sense pressa però sense pausa perquè quan no quedin més que rebles i enderrocs aparegui un Alberto Núñez Feijóo i torni a sembrar la il·lusió entre els seus votants. Casado no és un home d'Estat. És un home de partit», ha vaticinat el català en la seva columna.

«Casado és tan llest que sap envoltar-se de personalitats més grises que la seva»

Al seu torn, Jorge Javier ha enlletgit els «tombs ideològics i geogràfics» que ha vingut donant el líder del PP en els últims anys. «Un dia diu una cosa a Reus mentre es menja una avellana i a l'altre proclama la contrària al mateix temps que acaricia a una vaca a Santander. Tot menys estar més de 24 hores en el seu despatx de Gènova, al qual li ha de tenir una tírria tremenda», ha sentenciat, ironitzant amb el canvi de seu que Pablo Casado ha manat per a deixar enrere «el vell PP».

Per si no fos prou, el presentador de 'Sálvame' ha comparat a Pablo Casado amb l'expresident d'Aliança Popular, Antonio Hernández Mancha: «Pablo Casado és tan llest que per a executar la seva tasca ha sabut envoltar-se de personalitats més grises que la seva, que ja és a dir. Potser algú coneix a una persona més maldestre que Teodoro García Egea? O més anodina que Cuca Gamarra?», s'ha preguntat el català. «Que finalitzi com més aviat millor el seu treball», li ha pregat. 

Jorge Javier té clar que «el nostre país necessita un partit de centredreta en condicions. I ell, un merescut descans després de tant interraïl patriòtic. Quina grandesa. Sent tan jove i tan ambiciós, sacrifica la seva prometedora carrera en nom del bé del seu partit, encara que això signifiqui habitar per sempre al país de l'oblit», finalitza la seva dura columna a 'Lecturas'.