L'enemic íntim de Jorge Javier Vázquez carrega durament contra ell

L'escàndol 'Merlos Place' ha desencadenat un nou episodi de la coneguda rivalitat entre dos dels presentadors més importants de Mediaset

Jorge Javier mirant a un dels seus col·laboradors a 'Sálvame'
Els dos presentadors ja han mostrat les seves desavinences en diverses ocasions, especialment durant les emissions de el programa 'Got Talent', on els dos eren membres de jurat | Telecinco

L'escàndol 'Merlos Place' ha desencadenat un nou episodi en la ja coneguda enemistat entre Jorge Javier Vázquez i Risto Mejide. Tot i que semblava que el conflicte entre els dos presentadors de Mediaset ja estava tancat, unes recents declaracions de Mejide han avivat la polèmica.

El triangle amorós entre el periodista Alfonso Merlos, la col·laboradora de 'Sálvame', Marta López, i la reportera de 'Socialité', Alexia Rivas, que es va colar en un pla seminua durant una trucada de vídeo que realitzava Merlos, ha estat l'origen del nou conflicte.

Risto Mejide, crític amb el presentador de Sálvame

El periodista embolicat en una rocambolesca història d'infidelitats i traïcions acabava la seva intervenció al programa de 'Cuatro al dia' quan Jorge Javier i Marta López el van abordar generant un tens retrobament entre l'exparella.

El que ha resultat ser el tema més parlat per la premsa de cor durant el confinament, ha servit com a excusa Risto per criticar la professionalitat i credibilitat del seu company de cadena, contra el qual va carregar per organitzar una trampa a Merlos al plató de Cuatro.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

«Després hi ha 'Sálvame', que el presenta l'irreductible Jorge Javier Vázquez. I potser aquest és el programa amb la persona amb menys talent que podeu trobar en aquesta franja. Sempre he dit que el meu ego estén xecs que el meu talent no pot pagar» disparava el polèmic presentador sense pietat.

Un conflicte iniciat a 'Got Talent'

Aquestes paraules han ressonat amb força pel llarg historial de discrepàncies entre els dos companys de professió, especialment en un moment en què es disparen les crítiques cap al presentador de 'Sálvame'.

Els dos presentadors ja han mostrat les seves desavinences en diverses ocasions, principalment durant les emissions del programa 'Got Talent', on els dos eren membres de jurat.

Encara que moltes de les seves pulles han estat encobertes amb l'ús de l'humor, com diu la dita, entre broma i broma la veritat treu el cap.

Quan Jorge Javier va deixar el talent show va confessar que les disputes en els programes havien arribat fins a tal punt que van estar 4 dies sense parlar-se. Potser aquest nou episodi pugui tornar a enfrontar públicament als dos presentadors, sempre disposats a dir el que pensen.


Comentaris

envia el comentari