YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Jorge Javier aclareix d'una vegada per què li han posat un sobrenom ridícul a La Sexta

El presentador de Sálvame' ha explicat la veritat sobre l'origen del seu sobrenom

Jorge Javier Vázquez en una imatge d'arxiu
Jorge Javier tenia un malnom durant els seus dies a 'Sé lo que hicisteis' | Telecinco

Corria l'any 2006 quan un nou programa va arribar a la sobretaula de la Sexta. 'Sé lo que hicisteis’ aterrava disposat a fer la competència a la resta de cadenes tenint a Telecinco en el centre de la diana. Patricia Conde i Ángel Martín van aconseguir captar l'atenció dels espectadors amb les seves àcides crítiques als programes del cor.

Ara, nou anys després de la seva última emissió, Andreu Buenafuente va convidar a Ángel Martín al seu programa de Movistar +, 'Late Motiv', on l'humorista va revelar alguns secrets. Entre ells, un que afecta directament a Jorge Javier Vázquez i que li ha perseguit des de fa anys.

Jorge Javier era conegut com a 'Melmelada'

'Sé lo que hicisteis’ va rebatejar al presentador de 'Sálvame' amb el malnom de 'Melmelada'. Andreu Buenafuente va aprofitar la visita de Martín per a preguntar-li l'origen de tan curiós sobrenom. «Una vegada va dir que ell era molt dolç, com la melmelada. A partir d'aquí vaig dir, doncs Melmelada. I vam estar cinc anys cridant-li així diàriament» li va contestar.

Però dimarts passat, Jorge Javier va sortir al pas d'aquesta confessió i va revelar el veritable origen del seu malnom, desmentint les declaracions d'Ángel Martín. «Al Cèsar el que és del Cèsar» començava dient el presentador català. «Això de Melmelada va venir quan Cuca García de Vinuesa va dir que jo era com un pot de melmelada» va confessar Jorge Javier.

El humorista Ángel Martín acude como invitado al programa de Andreu Buenafuente, 'Late Motiv'
Ángel Martín ha explicat el veritable motiu del sobrenom 'Melmelada' | Movistar+

Una mica molest pel malnom que li ha perseguit des de fa anys, el presentador de 'Sálvame' va assenyalar que «cal tornar a les fonts i als orígens» i es va defensar de les acusacions d'Ángel Martín subratllant que mai va sortir de la seva boca que «era dolç com la melmelada». «És l'últim que diria sobre mi mateix» va sentenciar.

El malnom que es va fer popular entre els treballadors i espectadors de 'Sé lo que hicisteis’ va calar molt profund. Tant és així que el mateix humorista va assegurar que avui dia encara hi ha gent que l'utilitza per a referir-se a Jorge Javier Vázquez. «És fosc, però és bonic. A vegades, en xarxes socials, hi ha gent que li escriu i li diu Melmelada. Jo somric una mica per dins, m'agrada aquesta sensació» va confessar Ángel Martín a Buenafuente.


Comentaris

envia el comentari