Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jorge Javier Vázquez en el plató de 'Sálvame'

Les paraules de Jorge Javier que poden acabar amb la seva carrera

Els comentaris manifestats davant la càmera podrien fer trontollar el seu lloc

Jorge Javier Vázquez al plató de 'Sálvame'
El presentador carrega contra el govern espanyol i cataloga la seva actuació de «vergonyosa». | Telecinco

El programa 'Sálvame' ha cedit un espai de la seva escaleta per informar sobre les novetats de la crisi sanitària, la Covid-19. Això sí, sense oblidar el seu tema principal: els esdeveniments i la vida dels personatges populars de el món del cor. El ple de Congrés dels Diputats de la setmana passada ha fet saltar Jorge Javier Vázquez: la lluita verbal que allí va tenir lloc va enfurismar el presentador.

Jorge Javier Vázquez carrega contra la classe política

Jorge Javier Vázquez va manifestar el seu descontentament i el seu empipament per la gestió de la crisi sanitària que estan fent tots els polítics, sense excepció. És un canvi d'opinió de 360 graus del presentador que setmanes enrere donava suport fidelment el govern de Pedro Sánchez. L'explosió pública del presentador va sorgir quan el programa emetia el testimoni de Mariló, una dona va rebre l'alta hospitalària i es va retrobar amb el seu marit després de 37 dies lluitant contra el coronavirus.

Aquest succés va emocionar tots els que estaven al plató de 'Sálvame'. La còlera de Jorge Javier contra els dirigents va esclatar. El periodista va llançar un missatge que podria fer trontollar el seu lloc de treball. «Aquest país sortirà endavant per gent com ella», va dir el presentador. Aquest comentari va treure tot mèrit als responsables de la gestió de la crisi. Més encara quan la dona desbordava d'alegria, positivisme, il·lusió i gratitud a diferència del que transmeten els polítics en cadascuna de les seves intervencions, segons el presentador badaloní.

Crítiques molt dures

«Avui que hi ha ple, ni per Sánchez ni per Casado ni per Rufián ni per Abascal ni per cap d'ells, sortirem per la gent que forma aquest país que està molt més a l'altura del que ho està la classe dirigent, que són una autèntica vergonya», afegia el català. «No es pot ser més poc empàtic, més calculador, més fred», recalcava Jorge Javier sense posar nom ni cognoms als destinataris d'aquests qualificatius. 

«Parlo de tots els partits, és vergonyós i espero que vegin aquestes imatges i que no ens facin passar més vergonya ni més fàstic», exigia el periodista davant la càmera després de veure l'últim ple al Congrés dels Diputats. Els diferents dirigents polítics van utilitzar les xifres dels morts com a objecte per debilitar la confiança dels espanyols en els partits contraris. Jorge Javier ho va titllar de «vergonyós» i va insistir que «és una vergonya, que deixin als morts en pau».