El presentador Jorge Javier Vázquez al plató de Supervivientes

Jorge Javier crea polèmica amb la seva confessió: «La gala de 'SV' està gravada»

'Supervivientes' ha sorprès l'audiència en directe

Jorge Javier Vázquez és un dels presentadors més transparents de la televisió. Segurament per això, hi ha tants espectadors que se senten identificats amb el presentador de 'Supervivientes', i li donen suport sempre. Tanmateix, la sinceritat a vegades se li escapa de les mans i les seves confessions en directe poden causar-li un important problema.

Ahir es va emetre la primera part de la gran final de 'Supervivientes', la qual es complementarà amb la final de les finals el pròxim divendres amb l'absència de Jorge.

I és que el presentador estarà en aquest moment a Barcelona representant la seva funció teatral, deixant-li al plató a Carlos Sobera, que el substituirà. No obstant això, la semifinal d'ahir sí que la va presentar el català i la veritat és que va començar amb mal peu.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Vázquez va iniciar l'emissió del programa connectant amb l'helicòpter que estava sobrevolant les instal·lacions de 'Mediaset' amb els concursants finalistes al seu interior. Però la polèmica va arribar quan Jorge Javier explicava que el que estava veient l'audiència en aquells moments havia estat gravat prèviament.

Concretament s'havia registrat aquella mateixa tarda, cosa que no es podia amagar tenint en compte que des de la finestra de l'helicòpter es podia veure el cel clar. Una pista més que evident que això havia estat gravat a plena llum del dia. Per aquest motiu, Jorge Javier ha explicat que des de fa uns anys, l'escena de l'helicòpter no es pot fer en directe per un motiu legal i de molt pes.

Segons sembla, hi ha una normativa d'aviació. Aquesta indica que quan se'n va la llum del dia els vols particulars no poden sobrevolar el territori urbà. D'aquesta manera, no es molesta les persones que viuen a prop ni tampoc es pot generar accidentes per la manca de visibilitat.

Per això, Jorge Javier va haver d'explicar que aquest tram havia sigut gravat. Una tècnica que es copia des de ja fa diversos anys i que permet mantenir la litúrgia de l'helicòpter, encara que sigui amb certa trampa. Aquesta sinceritat per part de Vázquez ha estat entès com una cosa negativa i els seguidors no han trigat a carregar contra 'Supervivientes'.

Sembla que la gent no ha entès que només s'han gravat els vint primers minuts. És a dir, són els quals van poder veure's als concursants arribant a les instal·lacions de 'Mediaset'. A partir d'aquest moment, però, el programa ja s'havia  reprès en rigorós directe.

Per tant, els vots telefònics com la primera expulsió s'havien realitzat en temps real i sense cap mena de trampa. Però això no ha estat entès i en qüestió de segons van començar a amuntegar-se desenes de missatges que acusaven de 'tongo' a l'organització.

Segurament aquesta polèmica us sonarà perquè en les últimes edicions l'espai també ha notificat que la part inicial era gravada. No obstant això, cada any es desperta la mateixa polèmica en els dies previs a la gran final.

L'agraïment de Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier va voler aprofitar l'última gala que ell presentarà en aquesta edició per donar les gràcies als elements clau perquè hi hagi collit aquestes bones audiències. Per això, va agrair a tots els concursants que l'hi hagin posat tan fàcil a l'organització i a la popular cadena de televisió.

Sense posar cap mena d'impediment i facilitant molt la feina de tot l'equip desplaçat a Hondures. I que durant quatre mesos s'allunyen de les seves famílies per formar part d'aquesta trepidant experiència televisiva.