Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío Flores al plató de 'Supervivientes'

L'últim dard de Rocío Flores a la seva mare: «No ho recordo»

Rocío Carrasco no suporta que la seva filla defensi Olga Moreno

Rocío Flores ha estat assenyalada com una de les responsables del drama que ha viscut Rocío Carrasco. La gran aliada d'Olga Moreno està disposada a tot per a demostrar que és innocent i assegura que no té res a témer.

Antonio David Flores ha desaparegut de tots els mitjans de comunicació i és la seva filla la que s'ha fet càrrec de solucionar el conflicte. Tot i no tenir gaire experiència, ha demostrat tenir un gran talent davant de les càmeres.

Rocío Flores s'ha d'enfrontar diàriament a centenars de seguidors que qüestionen el seu personatge televisiu i no dubten a fer-li mal per a defensar Rociíto. Des que es va emetre 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva' la seva imatge pública està bastant deteriorada.

Rocío Carrasco ha tret a la llum tots els secrets de la seva filla, com l'episodi de violència pel qual va ser condemnada. La tertuliana és incapaç de perdonar aquest atreviment i està desitjant retrobar-se amb la dona del seu pare, Gloria Moreno.

Moreno està a punt d'aterrar a Espanya i cada vegada s'acosta més als 200.000 euros del premi final. Els experts en concursos asseguren que no es farà amb la victòria, però ha estat una de les participants que més lluny ha arribat.

Els diners que rep per a sobreviure a Hondures són molt necessaris per a la seva família, ja que Antonio David Flores ja no treballa a Telecinco. A més, ha emprès accions legals contra la cadena, de manera que haurà de fer front a molts pagaments.

La neta de Rocío Jurado travessa una etapa convulsa perquè cada vegada li resulta més complicat defensar la supervivent, que durant el concurs ha comès diversos errors i el públic l'ha acusat de tramposa i de lladre.

No obstant això, la jove confia que l'empresària és innocent i assegura que està desitjant tornar a trobar-se amb ella. «Porto molt de temps sense veure-la. Han passat moltes coses fora i jo personalment l'he necessitat moltíssim».

En la seva última intervenció televisiva ha assegurat que Olga Moreno mai ha parlat malament de l'exdona d'Antonio David Flores. «No entenc per què creu que el meu pare i ella ens van criar en el rancor».

Rocío Carrasco rep un nou atac per part de la seva filla

Rocío Flores ha revelat que en el passat va tenir moltes discussions amb la dona del seu pare. No obstant això, el temps ha anat passant i han deixat enrere totes les seves diferències.

«Xoquem, és clar que sí, però no recordo ara mateix una bronca concreta. Ella és justament la persona amb qui més discuteixo en el meu dia a dia, però també de qui més he après».

La neta de Rocío Jurado ha revelat una conversa privada que va tenir amb la supervivent just abans que aquesta se n'anés a Hondures. Recordem que va marxar en un moment molt delicat, just quan Rociíto va decidir trencar el silenci.

«Em va enviar un missatge dient que volia que sabés que totes les vegades que m'ha renyat ha estat perquè em convertís en la dona en la qual m'he convertit».

Aquestes paraules podrien haver desencadenat la ira de la nova reina del feminisme, ja que ella no ha tingut ocasió de protegir la seva filla. «Jo l'estimo amb bogeria», recalca la influencer.

L'antic tertulià de 'Sálvame' està molt orgullós que la seva parella hagi aconseguit guanyar-se el favor de tota la seva família. Segons va explicar, no va ser una tasca fàcil perquè els seus fills estaven molt units a l'hereva universal de Rocío Jurado.

No obstant això, Olga Moreno sempre va estar amb ells quan patien les suposades insolències de Rociíto. El documental ha demostrat que tot va ser un engany de l'exguàrdia civil, però hi ha molta gent que no es creu aquesta versió.