Jorge Javier Vázquez con los brazos cruzados y semblante serio en un plató de Telecinco

Jorge Javier treu a la llum els seus problemes amb hisenda: «Un patiment terrible»

Jorge Javier Vázquez revela que no va abandonar 'Sálvame' pels seus embolics amb Hisenda

Jorge Javier Vázquez ha fet una pausa de les vacances per parlar amb la seva excompanya de feina, Terelu Campos. La xerrada s'ha transmès en una entrevista exclusiva al Lecturas, on s'hi han reflectit els problemes que el tertulià ha tingut amb Hisenda. Sembla que, en alguns casos, s'ha endut més d'un mal de cap. 

Vázquez i Terelu tenen una amistat fidel, motiu pel qual s'han sincerat en una conversa molt profunda i s'han explicat en quin moment professional es troben. 

 A més dels seus problemes amb Hisenda, Jorge ha opinat sobre les Campos. També ha citat la seva enyorada Mila Ximénez o per què segueix conduint el programa, que en una ocasió va voler abandonar.

El presentador de 'Sálvame' ha estat molt franc amb Terelu i admet que va arribar a odiar el programa amb «tota la seva ànima».

Amb l'estrès dels anys a l'esquena, Jorge Javier confessa que va arribar un moment en què va dir prou. Fins i tot, es va reunir amb els caps de 'La Fábrica de la Tele'. Volia comunicar-los el seu comiat del programa, que havia presentat des de l'any 2009.

Malgrat tot, el conductor de 'Sálvame' s'ho va repensar i va tenir una sorprenent «reconciliació» amb el programa. El motiu era clar: tenia problemes amb Hisenda. 

«Aquí em va passar la tossuderia», admet. «Vaig pensar que tot el que havia aconseguit se'n podia anar per terra si no seguia lluitant. Quan ja creia que ho tenia tot perdut, vaig començar a fer les paus amb el programa», reconeix. 

El motiu dels problemes de Jorge Javier amb Hisenda

El gran error del presentador va ser confiar cegament en el seu antic gestor. El cas és que el va animar en invertir en una societat quan va començar a guanyar diners.

«Vas a una gestoria i et diuen que facis una societat. És bona idea? I jo què sé! Si estic pagant un gestor!», confessa.

«Vaig ser un dels primers a ser inspeccionats per Hisenda. De la nit al dia, el que abans servia (encara que no estigués ben fet i Hisenda mirés a una altra banda), ara ja no serveix. He passat deu anys de la meva vida amb un patiment terrible», afirma.

«Quan em va tocar, em vaig preguntar què havia de passar amb la meva vida. És un patiment i és inútil lluitar. Perds tantes forces, tantes nits d'insomni...», explica.

El dia que Jorge Javier va estar a punt de tirar la tovallola

Jorge Javier assegura que els «embolics» amb Hisenda van augmentar els seus nivells d'estrès. Té clar que aquella etapa va ser «una de les coses més terribles» de la seva vida. Aquesta situació va provocar, fins i tot, que volgués deixar el programa.

«El 2019 vaig passar per fases. Em vaig reunir amb els productors de 'La Fàbrica de la Tele' i els vaig dir que no aguantava més, que marxava. Per què seguir treballant?», es preguntava.

Per empitjorar-ho, el presentador va viure un altre moment que gairebé li costa la vida: va patir un ictus durant una nit de festa. Va haver de ser operat d'urgència.

«Que si hi ha alguna relació? No ho sé. Ha estat una preocupació que m'ha martiritzat per complet, no saps a què t'enfrontes ni com gestionar-lo», apunta.

L'ictus, per Jorge,  ha estat «un abans i un després» en la seva vida. «M'he adonat que això té una data de caducitat, m'ha ensenyat a valorar molt tot el que tinc», conclou.