La periodista Gema López durante la presentación del libro "Tú también puedes. Cómo conseguí perder 60 kilos y ganar en salud" en Madrid. 25/05/2017

Nadia, la discreta filla de Gema López confessa els seus problemes

La filla de la periodista es salta les normes i publica un missatge a les xarxes socials on deixa clar els seus sentiments

La filla de Gema López ha publicat un emotiu missatge en què ha manifestat els seus sentiments.

El món de la premsa del cor s'alimenta de les exclusives dels famosos del moment. Molts utilitzen les seves xarxes socials per visibilitzar els conflictes que tenen, les intimitats o els projectes que volen emprendre. 

Tanmateix, alguns prefereixen que la seva vida privada es mantingui en l'anonimat. L'argument que solen emprar és que aquest espai és el seu treball i la seva vida personal queda rellevada a l'àmbit privat.

El programa de Sálvame ofereix declaracions o informacions sobre la intimitat d'aquests famosos amb fins lucratius. Alguns col·laboradors, per contra, decideixen mantenir-se en silenci i paralitzar totes aquelles informacions que vulnerin la intimitat de les persones.

Entre ells, Kiko Hernández o Gema López. Sempre s'han negat a compartir i viure de la seva vida privada, de fet han confirmat que és la línia vermella que no volen passar.

La setmana passada, la discreta filla de la periodista va compartir a xarxes una imatge de la seva mascota al costat d'un missatge sorprenent. 

Nadia, la filla de Gema López explica els seus problemes

Nadia mai ha sortit als mitjans, ja que la seva mare defensa completament la privacitat del seu entorn. Amb tot, la setmana passada va veure com l'acusaven de pactar robats perfectes. Aquest fet ha posat la periodista a la corda fluixa per primera vegada en deu anys. Segons les fonts, López pactava robats perfectes amb reporters per obtenir-ne benefici econòmic i tenir presència als mitjans.

Ràpidament va desmentir els rumors i va aclarir qualsevol dubte sobre la seva professionalitat. Es va mostrar molt molesta i es va defensar de les acusacions. L'enrenou ha donat via lliure a la premsa per analitzar tots els detalls de la seva privacitat, ja que és el tema del moment. Aquesta setmana s'ha publicat una informació que afecta la seva filla i que segur que no li fa gens de gràcia.

Nadia, de 14 anys, dirigeix un perfil a les xarxes dedicat a compartir imatges de la seva mascota. Hi publica fotografies del seu gos, on apareix de tant en tant. Es tracta d'un perfil totalment innocent, per passar-hi l'estona i crear un àlbum divertit. Tanmateix, entre totes les publicacions, n'hi ha una que no ha passat desapercebuda.

És un recull de fotografies del seu gos on el felicita pel seu primer aniversari. Curiosament, una part del comentari que la nena va escriure ha estat esborrat de la publicació. 

El missatge original deia: «Amb tu, la meva vida ha canviat per complet, gràcies per eixugar-me les llàgrimes amb els teus petonets aquests mesos difícils». Aquest fragment ha estat esborrat i editat per evitar especulacions.

Tanmateix, la premsa s'ha fet ressò d'aquesta part i s'han estès rumors sobre aquestes «llàgrimes». Alguns creuen que es tracta de la pandèmia i de la situació que hem viscut. 

No obstant això, altres especulen que es pot basar en problemes entre els seus pares o d'ella amb algun dels dos. La veritat és que resulta estrany que la nena hagi eliminat aquesta part del missatge.

Segurament, hagi estat la seva mare qui li ha dit que no mostri els seus sentiments d'una manera tan pública. Sigui com sigui, aquest moviment forma part de l'estratègia de Gema López per protegir la privacitat del seu entorn.