Sofía Suescun con el semblante serio en un plató de televisión

Sofia Suescun carrega contra la seva mare en directe a Telecinco

La jove està farta que Maite Galdeano no faci res

Sofia Suescun no ha volgut mossegar-se la llengua contra la seva mare, Maite Galdeano, en un programa de 'Telecinco'. La guanyadora d'alguns concursos de la cadena de Fuencarral sovint s'involucra en polèmiques. La seva actitud i les seves declaracions crítiques l'han posicionat com una forta contrincant. 

D'aquesta mateixa manera, el seu comportament ha fet que es guanyi moltes crítiques per part de l'audiència i els seus propis companys. Suescun ha tingut forts enfrontaments amb col·laboradors que han qüestionat la seva forma de fer televisió o gestionar la vida.

Una de les discussions més fortes que ha tingut és contra Belén Esteban. La relació entre les dues no és gens bona i s'han atacat cruelment entre elles i el seu entorn. 

Al seu torn, la seva mare sempre ha donat la cara per ella davant les crítiques. Ha defensat aferrissadament la seva filla davant tothom que s'ha atrevit a dir una cosa negativa.

El dimecres, però, la situació va fer un gir de 180 graus. Aquesta vegada ha estat la mateixa Sofia qui ha llançat un atac directe contra la seva mare durant la seva participació a 'Ven a Cenar Conmigo'.

Sofia qüestiona l'actitud de la seva mare

Una setmana més, el programa culinari de 'Ven a Cenar Conmigo' ha deixat moments clau per destacar. Des del fracàs dels 'Yurehuevos' fins al final de la vetllada, tot és digne de menció. Per descomptat, l'escena que més enrenou va causar va ser l'atac de Sofia en contra de la seva mare. La jove, que destaca per la seva facilitat de dir el que pensa, no es va quedar curta.

Durant el transcurs del programa, després del primer plat elaborat per la cantant Yurena, va fer una valoració que no va deixar indiferent a ningú. Va aprofitar aquest moment per tirar milles.

La guanyadora de 'Supervivientes' va començar matisant que el plat era molt insípid, però que valorava molt la intenció de Yurena. Ho va expressar amb un to delicat i unes paraules encertades per evitar ferir l'amfitriona.

Va prosseguir la seva valoració afirmant que està més que acostumada a menjar sense sal, ja que sa mare no en posa mai. La cantant va rebatre l'argument afirmant que prefereix que en falti i no passar-se. 

Després d'una conversa al voltant d'aquest detall, Yurena va arribar a una reflexió que va formular en forma de pregunta cap a la pamplonesa. «Però has dit que la teva mare cuina insípid. Llavors, el menjar que et fa, no t'agrada?», va preguntar.

«No, un cop fet hi poso sal», va respondre Sofia. Va rematar la seva declaració amb l'atac més directe que li ha fet mai. «És que la meva mare no fa res», va sentenciar.

Els assistents van esclatar a riure mentre s'apreciava la resignació de la informadora. El comentari va fer molta gràcia a Terelu, que va afirmar que havia estat un moment meravellós i espontani. 

Això posa en evidència que la filla de Maite Galdeano està farta que no faci res i que tingui una actitud passiva. 

Aquesta declaració es podria considerar com una confirmació als rumors que apunten que no fa res a casa seva. A més, corrobora que la relació entre mare i filla s'ha anat refredant. 

Encara que el comentari hagi estat una simple anècdota, es tracta d'un cop dur per a la pamplonesa. Ella rep crítiques constantment, però no de la seva filla. Com l'hauran afectat aquestes declaracions?