Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb ulleres

Jorge Javier reafirma la seva autoritat a Sálvame: «Es creu Jesús Hermida»

El presentador ha deixat clar que és el millor i ningú no s'atreveix a dir res.

Després d'unes merescudes vacances, polèmiques a banda, Jorge Javier ha tornat a Sálvame amb energies renovades.

Deixant enrere els assumptes que té pendents amb nombroses cares de la cadena com Alba Carrillo i la seva mare, Lucía Pariente, el presentador deixa clar que segueix sent el millor.

Malgrat tot, Vázquez ja deixava clar que només ell decidiria el moment d'allunyar-se de la televisió i el focus mediàtic. Així, tindrem Jorge Javier per a estona.

I res millor que un nou enfrontament per reafirmar-se a la seva figura de líder absolut.

Aprofitant unes desafortunades declaracions de Rocío Flores, filla d'Antonio David, en què al·legava que el presentador «li feia fins a pena», Jorge no trigava a explotar públicament.

El presentador català, Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez es defensa en directe | GTRES

«Quina llàstima! Qui? Jorge Javier? Pobret! Pena em fa ell a mi!», comentava la col·laboradora d'El Programa de Ana Rosa.

La veritat és que era el mateix Vázquez el que tirava la primera pedra, ja que no dubtava a titllar d''El Penas' a Antonio David .

«Penes, que et dic a tu penes, penes i miserable a part de gandul», carregava contra el que fos el seu company.

I és que acusen l'exguardia civil de vendre sempre les seves misèries i fer-se la víctima per guanyar-se el favor del públic.

Després de sortir a la llum el seu romanç amb Marta Riesco, ella tampoc no es deslliurava les males arts dels col·laboradors de Sálvame.

A plató decidien fer broma amb la idea del possible malnom que els fills d'Antonio David posarien a la seva nova parella. I finalment li penjaven el títol de 'Tita Marta'.

Tot i això, des de l'entorn proper a l'ex de Rocío Carrasco, asseguren que ell «ni s'immuta amb aquest tipus d'idioteses, li causen fins i tot riure».

Jorge Javier Vázquez al plató de 'Gran Hermano VIP'
Jorge Javier fa anys que treballa de presentador a Telecinco | GTRES

Jorge Javier explota contra Rocío Flores i deixa clar qui mana a Telecinco

Això sí, a qui no li ha fet tanta gràcia és a la seva filla Rocío, que novament ha donat la cara pel seu pare.

Tot i que segurament no comptava amb la fúria de Jorge Javier. «Cal saber amb qui mesurar-se les forces», apuntava Kiko Hernández . «No pots provocar Jorge Javier i esperar que no arrasés amb tu».

Dit i fet, el presentador expressava un al·legat que acabava sent molt aplaudit a plató contra la neta de La Jurado. I arribava fins i tot a comparar-se amb Jesús Hermida.

«A veure, maca, pena que no te'n doni cap», començava dient Jorge Javier mirant fixament a càmera.

«M'estic adonant que t'estàs posant molt dolenta per com ets de jove», l'acusava. A més, aprofitava per recordar-li que treballa a la televisió per «ser la filla de Rocío Carrasco i la neta de Rocío Jurado. Treballa a la tele per això, que no se li oblidi. Que si només fos la filla d''El Penas' no estaria a la tele».

Rocío Flores
Rocío Flores, atacada per Jorge Javier | GTRES

«Carinyo, que no et faci pena», prosseguia. «Tu tranquil·la, que no em va malament a la vida. A mi el que em faria pena és tenir un pare tan miserable com el teu. De veritat, que no et faci cap pena», rematava.

«Fixa't, soc el presentador estrella de la cadena, tinc una obra de teatre a Madrid de dimecres a diumenge al Reina Victoria…», enumerava els seus molts èxits professionals.

«Jo a la teva edat no havia fet una carrera, però sincerament jo l'únic que conec de tu són els filtres que fas servir a Instagram. Tampoc molt més», li retreia.

Per si no n'hi hagués prou, Jorge Javier també ficava el dit a la nafra esmentant el germà de Rocío, David Flores .

Sobretot, pel que fa al fet que hagi decidit quedar-se amb Olga Moreno després de la separació.

«I mira, et diré una altra cosa que estic pensant. Se us omple la boca parlant de la família i de la seva importància».

«Doncs mira noia, a mi em sembla que tu que estàs contínuament dient-li a la teva mare que truqui al teu germà. Jo el que mai deixaria és que el meu germà se n'anés amb l'exdona del teu pare. Es quedaria amb mi. Això és el que faria jo», sentenciava implacable.