Jorge Javier Vázquez durant una gala de 'Supervivientes' el 27 de febrer de 2020

Revelen què fa Jorge Javier Vázquez cada dimarts: «Està desaparegut»

Lydia Lozano s'ha estrenat com a consellera de l'amor, i ha deixat anar una intimitat del català per error

 

'Mujeres, Hombres y Viceversa' va néixer com un programa d'èxit seguit per un gran nombre d'espectadors durant els seus primers anys. No obstant això, l'última estadística recollida pel programa preocupa l'equip del format. La caiguda d'audiència del programa ha conduït al fet que l'equip directiu hagi sumat una nova consellera de l'amor entre el seu seguici per recuperar les dades d'abans.

 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

 

Es tracta de Lydia Lozano. La periodista del cor s'ha estrenat aquest dimarts, 9 de febrer, com a experta en temes de l'amor en el programa de Cuatro, presentat per Jesús Vázquez. I qui millor que Lydia per a aquest lloc, ja que la col·laboradora de 'Sálvame' suma ja 30 anys de relació sentimental al costat del seu marit Charly. La madrilenya confessa mantenir viva l'espurna del seu matrimoni tot i portar junts tres dècades, perquè Charly és el seu arquitecte i el seu home preferit.

 

Entre presentacions i confessions, a Lydia Lozano se li ha escapat un secret de Jorge Javier Vázquez que aquest mantenia ocult. Aquest és que els dimarts, dia en el qual el presentador no va al 'magazine' del 'prime time', l'empresari teatral aprofita per cuidar-se i oferir la seva millor versió de si mateix per als seus pretendents. En definitiva, es posa guapo per quedar amb els seus pretendents.

 

«No t'ho agafarà. Ell els dimarts està desaparegut, ni encara que li truqui la Pantoja. Ell aprofita per posar-se guapo per les seves cites», ha revelat Lydia Lozano quan Jesús Vázquez li va proposar trucar a l'escriptor perquè ell, com a expert en flirteig, li donés algun consell als joves del plató. De fet, en nombroses ocasions, el presentador ha confessat que en el seu temps lliure li agrada conèixer a futures persones afins a ell i lligar és un dels seus gran 'hobbies'.

 

En concret, el presentador ha confessat en algun moment que se serveix de les pauses publicitàries per revisar qui està en 'Tinder' i si hi ha alguna persona que li pugui interessar i amb qui pugui concertar una cita. També ha assegurat que en ple directe s'envia missatge amb els seus 'matches'. Jesús Vázquez, el presentador del programa de cites, li ha llançat una proposta de manera indirecta, però molt directa, a l'estrella de l'estrella de Telecinco.

 

Jorga Javier rep una proposta

«Hi ha una persona que tu coneixes molt bé, amb la qual convius, i jo també, que no para com d'amenaçar, insinuar o directament dir que vol venir a aquest programa de 'tronista'», li ha dit Jesús Vázquez a Lydia Lozano referint-se a Jorge Javier. A la consellera no li ha agafat de sorpresa aquesta afirmació del presentador de 'MHYV'. «Es mor per venir», li ha respost la periodista molt segura del que diu.

 

A més, la madrilenya ha assegurat que aquest format és molt afí al presentador: «Jorge Javier porta en la seva vida un 'Hombres, Mujeres y Viceversa'. Ell lliga moltíssim, li agrada conèixer gent...», conclou.  Per la seva banda, Jesús ha demostrat que té ganes de comptar amb Jorge Javier Vázquez entre les butaques del programa.

 

I és que, d'aquesta manera, mataria dos ocells d'un tret, ja que un tron encapçalat pel presentador faria pujar l'audiència del programa com l'escuma. «Li proposarem un 'tron exprés'. Una setmana, perquè és un home molt ocupat, en la qual podrà conèixer a tots els pretendents que vulgui», ha exclamat Jesús.

 

Farà Jorge Javier Vázquez un forat en la seva agenda dels dimarts per a acudir al plató del programa de l'amor com a 'tronista' que cerca la seva mitja taronja? Veurem quines són les tècniques del presentador per lligar tant com presumeix en un futur tron?