Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jorge Javier Vázquez, a la final de 'Supervivientes 2019'

L'última de Jorge Javier que podria provocar el seu acomiadament de Telecinco

El presentador català s'ha intentat justificar per la seva decisió

El regnat de Jorge Javier Vázquez a ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’ ha arribat a la seva fi. El presentador de 'Sálvame' va arribar al programa de Cuatro disposat a trobar l'amor i sembla que no ha perdut el temps. Diversos pretendents van tenir el valor de lluitar pel cor de Jorge Javier, però només un ha estat l'afortunat.

Bé, més d'un, perquè el català s'ha saltat una de les normes més importants i indestructibles del ‘dating’ i era descobert per un dels pretendents al qual havia trencat el cor. El presentador s'ho ha passat en gran coneixent als seus nois i  finalment decidia anar-se amb Michael per a sorpresa de molts.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

«Vaig passar la nit a la seva casa»

Juan, finalista Mr Gai Maspalomas, va enlluernar a Jorge Javier poc després de conèixer-ho. En la seva primera cita a cegues era evident que hi havia química entre els dos i que el presentador de 'Sálvame' se sentia molt bé al seu costat. Alguna cosa que es va acabar de corroborar quan van coincidir en el plató una setmana després. Juan ho tenia tot: era fisioterapeuta, higienista bucal i entrenador personal, i a més canari, un còctel que va agradar molt a Jorge Javier i tot feia indicar que seria ell amb el qual abandonaria el plató de ‘MYHYV’.


Però no va anar així. En la final, Jorge Javier Vázquez va sorprendre a tots triant a Michael —un «bombó farcit» dominicà— per a continuar tenint una relació fora del programa, alguna cosa que no va agradar a Juan qui va decidir abandonar el plató profundament molest. Minuts més tard va tornar per a deixar anar una bomba que qüestionaria el pas del presentador pel concurs.
 

«Parlem per whatsapp, quedem a sopar i vaig passar la nit a la seva casa. Em va dir que no era afectuós però després va dormir fent-me la cullareta. Parlem de fer plans, d'anar a veure la seva obra, i de sobte arriba aquí per a fer això…» confessava el canari revelant que entre ell i Jorge Javier hi havia hagut una nit de passió fora del plató, la qual cosa, d'haver-se sabut abans, li hagués costat el tron al català.

Juan no era l'únic pretendent que es va regirar davant la decisió de Jorge Javier. Dani també es va molestar per no haver estat l'afortunat després d'haver-lo donat tot per a aconseguir enamorar al presentador: «Sento que he perdut el meu temps» confessava molt apesarat.

Normalment quan un tronista se salta les normes i queda amb algun pretendent fora del programa, és motiu suficient perquè sigui expulsat. No obstant això, en el cas de Jorge Javier, Jesús Vázquez no sols no li va tirar la brega, sinó que el va felicitar: «M'alegro que hagis passat una bona nit, com m'alegro que hagis trobat un noi que t'agradi».

Jorge Javier es justifica

Després de l'espectacle que es va formar en el plató després de la seva elecció final, Jorge Javier Vázquez assistia atònit a la confessió que havia fet Juan. Per a justificar-se per haver-se saltat les normes, el presentador de 'Sálvame' va confessar que «va ser l'últim dia». Michael, el triat pel tronista, va rebre la notícia sorprès però va deixar clar que «si li ha servit per a aclarir-se les idees, vull continuar coneixent-li. M'importa i em fot, però si li ha servit, encantat».

La seva reacció va agradar molt a Jorge Javier que es va reafirmar en la seva elecció: «Mira, ara estic segur d'haver fet l'elecció adequada» sentenciava el presentador. La fi del tron de Jorge Javier Vázquez ha arribat abans de l'esperat. La cancel·lació de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' després de gairebé 13 anys en antena ha estat inevitable després de diversos intents per part de la cadena de remuntar una audiència que ja estava perduda.

Ara Jorge Javier podrà gaudir de totes les cites que vulgui amb Michael o amb qualsevol dels seus pretendents ja que, com ell mateix va confessar, els va demanar el telèfon a tots i cadascun d'ells. Sempre ve bé tenir bales en la recambra.