Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Karmele Marchante

Karmele Marchante assenyala un altre presumpte maltractador de 'Sálvame'

Kiko Hernández, Kiko Matamoros i Jorge Javier Vázquez han estat titllats de maltractadors i misògins

Karmele Marchante no ha dubtat en opinar sobre la sèrie documental de Rocío Carrasco i ha volgut donar-li suport. Les mostres de dolor de Carrasco i la seva confessió sobre els maltractaments d'Antonio David Flores, han fet que el seu exmarit sigui acomiadat de Telecinco. Per aquest motiu, Karmele ha volgut assenyalar a un altre home de 'Sálvame'. 

Karmele Marchante opina sobre Rocío Carrasco

Karmele Marchante ha estat una de les persones que ha volgut donar el seu punt de vista sobre el documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. Així doncs, ha utilitzat el seu compte de Twitter per lloar la tasca de la directora del documental: «Ana Isabel Peces, gran amiga meva que sempre fa un treball brillant i feminista, faci el que faci. És la millor directora de Mediaset». Ara bé, ha reconegut que «no he vist el seu documental perquè no consumeixo aquesta cadena, però estic assabentada de tot».

Així mateix, no ha dubtat en parlar de Rocío Carrasco i Antonio David: «Rociíto, a la qual he vist créixer, va ser una dona submisa amb AD i amb una rata de claveguera que van fer que m'acusés de vendre droga en el Retiro». A més, ha afegit: «Temps després l'he vist submisa amb Fidel. No qüestiono el que ara denuncia, però sé que hi ha forats negres Ho sé!».

Presumptes maltractadors a 'Sálvame' 

De la mateixa manera, Marchante ha mostrat la seva satisfacció per l'acomiadament d'Antonio David Flores: «AD expulsat de Mediaset, un ésser repugnant i sinistre. El fan fora per 'maltractador'». I per si no n'hi hagués prou, ha carregat contra els seus companys de 'Sálvame': «En aquest mateix plató hi ha presumptes maltractadors, que han estat violents amb les dones que treballen o que hem treballat. També directors maltractadors, un, abusador, del qual jo en vaig ser víctima».

Karmele ha continuat titllant de 'maltractadors' a molts col·laboradors de 'Sálvame': «I per què no parlem de les 'violències misògines' del Gran Gurú Intocable? Quantes situacions de maltractament he viscut jo en aquest plató? D'això no es parla? (De certs comentaristes prefereixo callar)».

Marchante i la seva relació amb 'Sálvame'

Els seguidors de Karmele Marchante s'han preguntat qui és el 'Gran Gurú Intocable', però és evident que fa referència a Jorge Javier Vázquez. És més, no és la primera vegada que parla malament del presentador, i fins i tot l'ha titllat de «psicòpata» o «nan solitari malalt d'ego» en més d'una ocasió. 

Però en aquests tuits també fa referència a altres membres de l'equip, que podrien ser Kiko Hernández, a qui va acusar públicament d'enviar missatges amenaçadors, o Kiko Matamoros. De fet, cal recordar que fa uns dies va atacar a Vázquez i a Matamoros amb comentaris com aquest: «El nan psicòpata i el cocaïnòman, o deixen de parlar de mi o canto. Dos misògins, maltractadors i egoistes s'atreveixen a mencionar-me?».

Amb tot això, Jorge Javier Vázquez té previst emprendre mesures legals contra Karmele Marchante. Caldrà esperar per veure com evoluciona el cas i si Karmele continuarà amb aquesta lluita.