YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La petició de Rocío Flores a Antonio David en saber que la mare s'havia volgut treure la vida

La filla de Rocío Carrasco ha intentat posar pau entre els seus pares, però tot ha estat una mentida per protagonitzar portades de la premsa del cor

Rocío Carrasco ha trencat el seu silenci amb el documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' i ha sorprès a tothom amb les seves declaracions, però sobretot quan ha parlat sobre el suïcidi. Carrasco ha assegurat que va intentar suïcidar-se quan va veure que la seva filla defensaria a Antonio David en el programa 'GH VIP'.


Rocío Carrasco ha estat molts anys amb tractament psiquiàtric i ha intentat lluitar contra el malson que li ha suposat la polèmica relació amb els seus fills i el seu exmarit.

Rocío Flores ha intentat que el seu pare «posi el fre»

El 5 d'agost de 2019 Rocío Carrasco va intentar suïcidar-se: «Em vaig prendre diverses pastilles i em vaig quedar adormida», ha confessat aquest diumenge 21 de març. Arran d'aquesta declaració, 'Sálvame' ha volgut fer un repàs del conflicte entre Rocío i Antonio David per lligar caps.

El desembre de 2019, Antonio David Flores va començar a treballar com a col·laborador a 'Sálvame'. L'exmarit de Rocío Carrasco es mostrava disposat a fer les paus: «M'ha demanat que remi a favor», explicava fent al·lusió a la seva filla, Rocío Flores. «Després d'unes coses que han passat, ella m'ho ha demanat. I faré el que faci falta perquè la meva filla torni a estar amb la seva mare», va afegir el col·laborador.

Amb el documental i les confessions de Rocío Carrasco, s'ha pogut saber per què Rocío Flores va demanar-li al seu pare que intentés posar pau. «Ara, després del documental, lliguem caps i sabem que Antonio David es referia a l'intent de suïcidi. En aquell moment no va voler dir perquè la seva filla va demanar-li que posés el fre, i ara ja ho entenem tot», ha manifestat Carlota Corredera aquest dilluns 22 de març.

Rocío Carrasco pateix depressió 

Tot i això, Rocío Flores va continuar parlant de la seva mare i va protagonitzar diverses portades de la premsa rosa mentre el seu pare participava a 'GH VIP'. D'altra banda, familiars com Amador Mohedano, van concedir entrevistes per parlar de la vida íntima de Rocío Carrasco i Fidel Albiac. És més, quan Antonio David Flores va sortir de 'GH', va aprofitar per tacar la imatge de Carrasco.  

Més tard, Rocío Flores va decidir participar a 'Supervivientes', on va mostrar-se desolada per no tenir una bona relació amb la seva mare. Tot aquest panorama va afectar Rocío Carrasco, que actualment pateix una síndrome ansiosa-depressiva. 


Comentaris

envia el comentari