Jorge Javier Vázquez plorant

Jorge Javier Vázquez acaba d'anunciar que la parella han tallat

El presentador ha confessat el que sent

Jorge Javier Vázquez, un dels grans mestres televisius del segle XXI, ha opinat sobre dos temes bastant polèmics. D'una banda, ha parlat de la parella formada per Ana María Aldón i José Ortega Cano, i de l'altra, de la relació d'Antonio David Flores i Marta Riesco. El plantejament que ha fet és important, ja que fa molts anys que treballa a la crònica social i sap perfectament el que està passant.

El badaloní pensa que l'amor entre Ana María i José s'ha acabat i que han tallat o estan a punt de fer-ho. Ha posat aquesta teoria sobre la taula mentre presentava 'Sálvame Limón' i ha deixat clar que no volia fer mal a ningú. El problema és que la dissenyadora ha canviat de vida i el torero no se sap adaptar a aquest canvi, cosa que hauria pogut provocar la crisi definitiva.

Jorge javier Vázquez en un plató de televisió
Jorge javier Vázquez pensa que Ana María Aldón i José Ortega Cano trencaran | GTRES

Jorge Javier ha confessat que fa uns anys es portava bé amb Ortega Cano, però fa molt de temps que no tenen relació. És possible que el destre estigui ofès per algun comentari del presentador, ja que sempre és força sincer. Vázquez opina que el matrimoni d'Ana María i José té els dies comptats i vol ser honest amb els espectadors.

Ara té una missió complicada: recuperar l'audiència que el programa 'Sálvame' ha perdut aquest últim any. Els experts asseguren que tot va canviar quan el català es va començar a enlairar del format, per això ara hi té més presència. Condueix l'equip de dilluns a dijous, i la veritat és que el públic torna a confiar en ell.

Jorge Javier Vázquez llança un missatge: «M'has deixat d'agradar»

Jorge Javier fa molt de temps que treballa al món de l'espectacle i sap millor que ningú el que està passant. Antonio David Flores, exmarit d'Olga Moreno, està sortint amb una noia que treballa de reportera a 'El programa de Ana Rosa' i que s'ha fet molt popular. Parlem de Marta Riesco, que està molt enamorada de l'antic col·laborador de 'Sálvame' i defensa la relació amb dents i ungles.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez ha opinat sobre Marta Riesco | Catalunya Diari

Vázquez creu que Riesco s'ha deixat captivar pel món de la fama, i per això a no li agrada. Fa unes setmanes li semblava un personatge divertit, però ara ha canviat d'opinió, ja que els últims moviments de la reportera han estat forçats. Recentment ha reflexionat sobre ella a 'Vidas propias', el blog que escriu a la revista 'Lecturas'.

El presentador li ha enviat un missatge a través del mitjà esmentat, i tot fa pensar que la nòvia d'Antonio David reaccionarà. «M'has deixat d'agradar. Ja no em fas tanta gràcia perquè en menys d'un mes has perdut frescor i espontaneïtat. A casa et prepares discursos que després trasllades a plató després d'haver-los assajat, com si a la teva edat ja fossis una actriu de tota la vida».

▶️ Marta Riesco rompe su silencio y habla de la portada de la revista Semana

Jorge Javier Vázquez explica el problema: «Amargor reconcentrada»

Jorge Javier és conscient que tot el que diu és estudiat al detall, perquè és el líder d'un programa que té força pes. Però no vol mentir a l'audiència, així que sempre diu el que pensa i intenta ser el més cordial possible. A 'Sálvame' ha explicat que Ana María Aldón i José Ortega Cano acabaran trencant, i després ha opinat sobre Marta Riesco a 'Lecturas'.

Al principi, el comunicador tenia certa simpatia cap a Marta, ja que considerava que era una dona que tenia molt per aportar. Però després es va adonar que no era tan natural com volia fer entendre, i això és precisament el que el molesta. És possible que la reportera li contesti, ja que ha rebut unes paraules força contundents.

«A la teva edat has de vessar alegria, i les teves maldats han de ser dards carregats d'innocència, no d'amargor reconcentrada». El català ha enviat aquest missatge a Riesco, així que la polèmica està servida. Ella no es caracteritza per guardar silenci i tothom sap que hi ha un nou conflicte a punt d'esclatar.