Jorge Javier Vázquez

El problema personal que fins ara amagava el català Jorge Javier

El presentador català lamenta que molts parlen amb ell per entrar a programes com 'Gran Hermano'

Jorge Javier Vázquez no lliga. El presentador català fa mesos que llença indirectes –o directes- sobre l’escassetat de la seva vida sexual, explicant que són molts els que fugen quan veuen de qui es tracta.

Ara, Jorge Javier ha concedit una entrevista a la revista ‘Lecturas’ on explica la visió tan equivocada que té la gent d’ell, sobretot arran la seva professió. Ja ha mencionat en diverses ocasions que està utilitzant plataformes per lligar, però que tot i això no ho aconsegueix.

Els problemes que té Jorge Javier per conèixer algú

El presentador de Badalona també comparteix l’entrevista amb una sèrie de fotografies de la seva evolució física. Ara, als seus 50 anys, Jorge Javier es troba millor que mai i per això segueix sense entendre que no hagi conegut ja a l’home de la seva vida.

Tot i utilitzar Tinder, Jorge Javier assegura que la seva feina complica moltíssim poder trobar l’amor, ja que la gent té un concepte molt distorsionat de la seva presència a les plataformes per lligar: «Estic a Tinder per lligar, no perquè un tío em digui que vol conèixer al Jorge Javier que es troba darrere les càmeres- quina cursileria-, per firmar autògrafs o per explicar secrets de ‘Sálvame’».

Perfil de Tinder de Jorge Javier Vázquez, compartit a 'Lecturas' el 19 d'agost de 2020
La majoria de nois que veuen el perfil de Jorge Javier pensen que és fals | Lecturas

El català mai ha ocultat les seves experiències a l’hora de lligar, explicant que la gent té un concepte molt distorsionat de la seva vida sexual. Pensen que com és famós tindrà tant on escollir que mai es fixaria en ells. I res més allunyat de la realitat: «Em cansa quan un noi em comença a dir que per què parlo amb ell quan segur que tinc a centenars de milers darrere de mi», explica Jorge Javier avui a ‘Lecturas’. «La gent què es pensa? Què tinc llista d’esperar per fornicar?».

A més, quan el català intenta conèixer algú sempre li surt malament la jugada: «Un m’assegura que ell no és com la resta. O quan el de més enllà em confessa que el seu somni és entrar a ‘Gran Hermano’. Després estan els que quedes amb ells i es posen tan nerviosos que no paren de parlar. I parlen i parlen i parlen», lamenta Jorge Javier a ‘Lecturas’.